Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Изненада"
Животът е голяма изненада. Не виждам защо смъртта да не е още по-голяма.
Владимир Набоков
Имах някои добри възможности. Имах късмета, че имах възможността да правя нещата по различен начин. Архитектурата е за изненада.
Оскар Нимайер
Бъдещето винаги може да обещава, но само едно и само едно: изненади.
Стивън Ериксън
Откриването ти за противоречието ме предизвика най-голямата изненада и, почти бих казал, ужас, тъй като тя разклати основата, върху която възнамерявах да изградя аритметиката си.
Готлоб Фреге
Истинският лидер винаги държи в ръкава си елемент на изненада, който другите не могат да схванат, но който поддържа обществеността му развълнувана и без дъх.
Шарл дьо Гол
Честно казано нямам никаква стратегия. Чакам този сценарий да изскочи през пощенската кутия и напълно да ме изненада.
Бен Кингсли
Изненадата е ключова за цялото изкуство.
Оскар Нимайер
От разстояние е напълно логично, че хората и нещата, които мислите, че ще ви спасят, са тези, които имат силата да ви разочароват най-горчиво, но отблизо може да ви се стори изумителна изненада.
Том Перота
Никога не очаквам от хората нищо добро. Ако хората постъпват с мен лошо аз си казвам: е така, както винаги. Ако хората постъпват с мен добре, аз си казвам: е, виж каква изненада.
Фамке Янсен
Винаги съм знаела, че ще успея. Така че нямаше изненада.
Айшвария Рай
По-вероятно е да научите нещо, като намерите изненади в собственото си поведение, отколкото като чуете изненадващи факти за хората като цяло.
Даниел Канеман
Защо е изненада да открием, че хората, различни от нас самите, са в състояние да говорят лъжи?
Алис Мънро
Изненадата не е хумор. Мисля, че там може да има фина линия.
Кийгън-Майкъл Кий
Непредвидените изненади са правило в науката, а не изключение. Запомнете: нещата се случват.
Ленард Съскинд
Те са на път към чуждоезичното крило. Това не е изненада. Чуждестранните деца винаги са тук, сякаш трябва да дишат въздух, ароматизиран на родния им език няколко пъти на ден, или ще се задавят до смърт от твърде много американски.
Лори Халсе Андерсен
Харесвам случайните изненади на реалността.
Лорънс Райт
Старостта е най-голямата изненада в живота на човека.
Лев Толстой
Изненадата е половината от битката. Много неща са половината от битката, загубата е половината от битката. Но нека помислим за това какво е цялата битка.
Дейвид Мамет
Светът е такъв – неразбираем и пълен с изненади.
Жоржи Амаду
Песимистът получава само приятни изненади, а оптимистът – само неприятни.
Рекс Стаут
Най-голямата изненада в живота на човек е старостта.
Бен Кингсли
Живота на оптимистите е пълен с изненади.
Константин Мелихан
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
Следваща