Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ентусиазъм" - страница 4
Ангажирайте живота си с ентусиазъм; хванете живота си агресивно и изстискайте от него всяка капка вълнение, удовлетворение и радост.
Феликс Баумгартнер
Никога не бих си помислил, че скокът ми с парашут ще предизвика такъв бликащ ентусиазъм. Все още не разбирам какво точно съм постигнал, въпреки че винаги съм подозирал, че това ще бъде наистина грандиозен момент.
Феликс Баумгартнер
Ентусиазъм: Ако не се ЧУВСТВАТЕ ентусиазирани, ДЕЙСТВАЙТЕ ентусиазирани. Скоро ще бъдете ентусиазирани. Удвоете ентусиазма си и вероятно ще удвоите приходите си.
Франк Бетджър
Херодот свидетелства, че дионисийският култ е срещнал съпротива в скитската среда. Въпреки това, собствената му практика на колективния екстаз от пушенето на канабис показва може би дионисийски ентусиазъм.
Франко Кардини
Тази способност... да организира, да вдъхне на другите онзи огън на ентусиазъм, това качество на преценката, този дух на прогреса, отдавна се разглежда от мислещите търговци като последното и най-голямото от всички качества, тестът за върховен търговски гений.
Гордън Селфридж
Азът е твърде малък обект за непрекъснат ентусиазъм.
Хюстън Смит
Докато ентусиазмът може да е необходим за големи постижения другаде, на Уолстрийт той почти неизменно води до катастрофа.
Бенджамин Греъм
Удивително, но след толкова десетилетия аз както преди съм пълен с ентусиазъм. Обичам своето дело, занимавайки се с него на протежението на целият ми живот, и изглежда, с него и ще умра.
Валентино
Ентусиазмът не е достатъчен, ако човек не знае какво точно трябва да направи.
Владимир Губарев
Приятелството, любовта, здравето, енергията, ентусиазмът и радостта са нещата, заради които животът си струва да се живее и изследва.
Денис Остин
Надеждата, но не и ентусиазмът е подходящото състояние за писателя.
Джеймс Солтър
Дори целта да изглежда непостижима, но вие обяснявате на хората колко е важна, те с ентусиазъм ще се заемат с най-трудната работа и определено ще постигнат целта си.
Джефри К. Лайкър
По-добре е да се отнасяте положително към живота, отколкото негативно. Аз съм англичанин и ми е трудно. У нас ентусиазмът се счита за психично разстройство с принудителна хоспитализация. Това има нещо общо с времето, храната и разпада на империята. Всъщност за британците е по-лесно да се намръщят, отколкото да са ентусиазирани.
Джо Оуен
Училището е за да се научим да чакаме своя ред, колкото и време да отнеме, ако изобщо дойде. И как да се подложите с проявен ентусиазъм на преценката на непознати, дори и да грешат, дори ако ентусиазмът ви е фалшив.
Джон Гатоу
Ентусиазмът идва от гръцката дума entheos, което означава "вдъхновен" или "изпълнен с божественото".
Джон Гордън
Ентусиазмът привлича повече пътници и ги зарежда с енергия по време на пътуването.
Джон Гордън
Бог преследва с всемогъща страст световна цел да събере радостни поклонници за Себе Си от всяко племе и език, хора и нации. Той има неизчерпаем ентусиазъм за върховенството на името Му сред народите. Затова нека приведем нашите чувства в съответствие с Неговите и, заради името Му, нека се откажем от стремежа към светски удобства и да се присъединим към Неговата глобална цел.
Джон Пайпър
Продължавайте с ентусиазма си! Няма нищо по-заразно от буйния ентусиазъм.
Хари Худини
Силата на младостта е общото богатство за целия свят. Лицата на младите хора са лицата на нашето минало, наше настояще и наше бъдеще. Нито един сегмент в обществото не може да се съпостави със силата, идеализма, ентусиазма и смелостта на младите хора.
Кайлаш Сатяртхи
Един урок е, че ако искате да предвидите избирателната активност, трябва да попитате дали поне един кандидат привлича високи нива на ентусиазъм - а не дали залозите са високи или дори се възприемат като високи. Това отговаря на историческия модел.
Кас Сънстейн
Важно е, разбира се, да цените интелекта и дисциплината, но също така е важно да разпознаете силата на ирационалността, ентусиазма и огромната енергия.
Кей Редфийлд Джеймисън
Не крия ентусиазма си, когато слушам собствените си думи, обичам онези ситуации, в които фразата на книгата се вписва в моята реалност.
Лаура Риньон Сирера
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
5
Следваща