Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Компромис" - страница 2
Но точно както правеха във Филаделфия, когато пишеха конституцията, рано или късно трябва да направите компромиси. Трябва да започнете да правите компромиси, които постигат консенсус и да придвижвате страната напред.
Колин Пауъл
Моят собствен опит е да използвам инструментите, които са там. Използвайте цифровия свят. Но никога не изпускайте от поглед необходимостта да посегнете и да говорите с други хора, които не споделят вашето мнение. Изслушайте ги и вижте дали можете да намерите начин за компромис.
Колин Пауъл
Компромисът е най-добрият и най-евтиният адвокат.
Робърт Луис Стивънсън
Ругатня - това е компромиса между бягство и борба.
Питър Дън
Съединението и гражданската война са наблизо; и въпреки това се страхувам от обединение и война по-малко от компромиси.
Ръдърфорд Хейс
Готови сме на компромис. Готови сме да поемем пресметнати рискове, но за мир, който ще ни даде сигурност.
Ицхак Рабин
Нито една система не може да ме накара да направя компромис с това, в което вярвам...
Колин Фарел
Глобализацията предефинира конкуренцията за заетост и доходи в Съединените щати. Ще трябва да се правят компромиси между двете.
Майкъл Спенс
Разграничението между вътрешната вяра и външното поведение позволи на много хора да се насладят на чувството за запазване на вътрешната си благоприличие, като в същото време не рискуват загуба на препитание, никакъв компромис по отношение на амбициите за кариера, да не говорим за евентуално повече санкции; следователно никога не разкрива никакви признаци на несъгласие или открито показва нещо по-малко от привидно пълна отдаденост на режима и неговата политика.
Мери Фулбрук
Аз не правя компромиси. Правя само нещата, които искам да правя.
Сара Силвърман
В брака компромисът подхранва връзката.
Тим Алън
Но преходите от политиката на насилие към демократичен компромис винаги са разхвърляни.
Тимоти Гартън Аш
Но има едно нещо, с което изобщо няма да правим компромиси: що се отнася до сигурността на израелските граждани и държавата Израел, няма да има компромиси - не сега и не в бъдеще.
Ариел Шарон
Трябва да се помни, че евреите имат една малка страна, единственото място, където имат правото и способността да се защитават сами. И наш дълг и моя отговорност е да видим, че никога няма да направим компромис по този въпрос.
Ариел Шарон
Ние подаваме ръка към мира. Нашите хора са отдадени на мира. Знаем, че мирът води до болезнени компромиси и за двете страни.
Ариел Шарон
Ако искате да сложите край на дългогодишния конфликт, трябва да сте готови да направите компромиси.
Аун Сан Су Чи
Открих, че сътрудничеството е нещо ужасно в Холивуд, защото има толкова много замесени хора, че трябва да правите хиляди малки компромиси с всеки проект и всяка отделна сцена е решение на комисията. Това е полудяващо. Но с комиксите имаш художник и писател.
Бенджамин Пърси
Споразумението за съвместно ръководство рядко дава добър резултат, понеже то представлява само по себе си неудобен компромис.
Дейвид Рокфелер
Просто трябва да измисля как да расте без да правим компромиси.
Елизабет Олсън
Никога не правя компромиси.
Майкъл Мур
В основата на всички най-значителни промени лежи компромисът.
Сидни Смит
По природа аз съм обединител. Аз съм строител на консенсус. Не вярвам в небрежните компромиси. Но вярвам в обединяването на хората.
Тони Блеър
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
Следваща