Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Дъх"
Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ни!
Джордж Карлин
Дишането е мостът, който свързва живота със съзнанието, който обединява вашето тяло с вашите мисли. Всеки път, когато умът ви се разпръсне, използвайте дъха си като средство да овладеете ума си отново.
Тик Нят Хан
Небостъргачът е в същото време триумф на машината и огромно емоционално преживяване, почти спиращо дъха. Не само височината, но масата и пропорциите са резултат от емоция, както и от изчисление.
Джордж Гершуин
Поех си дълбоко дъх и направих едно от най-трудните решения в живота си: просто се обърнах и напуснах.
Ришел Мийд
Истинският лидер винаги държи в ръкава си елемент на изненада, който другите не могат да схванат, но който поддържа обществеността му развълнувана и без дъх.
Шарл дьо Гол
Наблюдателите долу си поеха дъх наведнъж. Въздухът изведнъж се почувства споделен. Мъжът отгоре беше дума, която сякаш знаеха, въпреки че не я бяха чували преди.
Колъм Маккан
Когато сутрешният бриз духа към града при изгрев слънце, ако те донесат със себе си мъгли от блатата и, смесени с мъглата, отровния дъх на съществата от блатата, за да бъдат внесени в телата на жителите, те ще направят мястото нездравословен.
Витрувий
Цялата къща сякаш издиша меланхоличен дъх на празнота.
Майкъл Шейбон
Има благородни книги, но човек иска понякога дъха на животът.
Маргарет Фулър
Сега знам, че нещата, на които винаги съм смятала, че мога да разчитам, могат да се сринат за миг. Благодарение на любовта, която ми беше показана, сега знам какво означава да бъда "обичана". Сега знам, че нито един дъх не трябва да се приема за даденост.
Ребека Уелс
Душата не знае по-голяма мъка от това да си поеме дъх, който започва с любов и завършва със скръб.
Стивън Ериксън
Никой от нас не е обещал нищо, освен последния дъх, който поемаме.
Тад Уилямс
Ти си маслото за моя хляб и дъхът за моя живот.
Джулия Чайлд
Хитрата котка едновременно яде сирене и дебне край мишата дупка... с провокативния си дъх.
Уилям Клод Фийлдс
Попадам на песни, на които даже не си струва да задържаш дъх.
Маргарет Атууд
Свободата е дъхът на прогреса.
Робърт Ингерсол
За мен има само пътуване по пътища, които имат сърце. По всеки път, които има сърце. По него аз пътувам и единственото предизвикателство, което си струва е да измина пълната дължина. Там аз пътувам и гледам, гледам останал без дъх.
Карлос Кастанеда
Бих ги брал, когато цъфтят. И когато ме извика вкъщи за вечеря, аз ги поставях в косата й и контрастът спираше дъха ми.
Мелина Маркета
Вижте ги заедно и ще усетите сила, която ще ви спре дъха.
Мелина Маркета
Той не беше свикнал с миризмата на драконов дъх, което най-добре се описва като комбинация от вонята на горяща гума и вонята на стари чорапи, с оттенъци на клетка за хамстери, нуждаеща се от почистване.
Анджи Сейдж
Аз пиша само за това, което спира дъха или те кара да се смееш. Децата знаят, че аз съм на тяхна страна.
Роалд Дал
Мъртвите никога не са далеч от нас. Те са в сърцата ни и в съзнанието ни и в крайна сметка всичко, което ни отделя от тях, е един-единствен дъх, един последен въздух.
Уилям Кент Крюгер
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
Следваща