Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Повод"
Никога не се тревожа по повод на моите действия, а се страхувам само от бездействията.
Уинстън Чърчил
Физиката е като секса: може да дава практически резултати, но това не е повод да не занимаваме с нея.
Ричард Файнман
Джентълменът никога няма да удари жена без повод.
Хенри Луис Менкен
Ние не винаги сме свободни от грешките, по повод на които се смеем над другите.
Зигмунд Фройд
Главният повод за питие - е желанието да се държиш по определен начин и да получиш възможност да свалиш своята вина от алкохола.
Мигнън Маклафлин
Аз пия шампанско само при два повода: когато съм влюбена и когато не съм влюбена.
Коко Габриел Шанел
Мълчанието говори по-силно, от истеричните критици. Никога не давайте на някого повод да казва, че вие сте луд.
Тейлър Суифт
Всичко, което неочаквано изменя живота ни. - не е случайност. То е в самите нас и чака само външен повод за изразяване на действията си.
Александър Грин
Трябваше да адаптирам гардероба си към различните си роли, както в офиса, като майка, така и за телевизията. Когато пазарувам за сезона, търся парчета, които ще отговарят на всеки аспект от ежедневието ми, а не само за един единствен повод.
Нина Гарсия
Талантът е като породист кон - трябва да се научим да го управляваме, защото ако само дърпаме поводите на всички страни, конят ще се превърне в кранта...
Максим Горки
...Истински нравственото поведение се заключава в това да се избягва всеки повод за безнравствено поведение...
Карл Маркс
Адвокатът е държавен мъж, който ни защитава от грабителите, лишавайки ги от повода да ни ограбват.
Хенри Луис Менкен
Наказваният няма повод да възразява срещу санкцията, ако сам съзнава, че е наказан не в порив на гняв, а основани на безпристрастно изобличение.
Плутарх
В крайна сметка в младостта ми беше така: ако трябваше да спя сам две или три нощи подред, това вече беше повод да започна да пиша стихове за самоубийство.
Джак Никълсън
Ако вие не можете да кажете нищо хубаво, това още не е повод да мълчите!
Джордж Карлин
Всички казват "О, Господи! Ти така приличаш на Натали Портман!" Но това е прекрасно! Ако обаче ме сравняват с Арнолд Шварценегер, това би бил повод за безпокойство.
Кийра Найтли
В този бизнес известноста трае в течение на няколко секунди. Вие можете да станете известни за миг, но хората ще продължават да губят интерес към лицата, понеже нови идват всяка секунда. Днес аз съм известна. Утре няма да бъда. Това е нормално. Аз разбирам, че всичко ще свърши така, както е и започнало - за миг. Но аз ще отида по-далече. Ако Вие сте актьор и тъгувате по този повод, то вие сте избрали грешна професия.
Кийра Найтли
Жестокостта, като всяко зло, не се нуждае от мотивация; нужен и е само повод.
Джордж Елиът
За критика, дадена книга е само повод да създаде свое собствено произведение, което въобще не е задължително да има нещо общо с обсъжданата книга.
Оскар Уайлд
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят."
Паулу Коелю
Силата за споделяне вече е превърнала някога самотните дейности в социални поводи.
Мелинда Блау
Човешката глава е с приблизителни размери и тегло като печено пиле. Никога досега не съм ималa повод да правя това сравнение, защото никога преди днес не съм виждал глава в тиган.
Мери Роуч
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
Следваща