Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сценарий" - страница 2
Когато някой актьор дойде при мен и поиска да обсъдим ролята му, аз му казвам: "Всичко е в сценария". Ако той попита: "Но каква ми е мотивацията?", аз казвам: "Заплатата ти".
Алфред Хичкок
На сценариите, които аз получава, като правило, вече има пръстови отпечатъци от Брад Пит и Леонардо ди Каприо.
Мат Деймън
Мисля, че наистина страхотното и завладяващо нещо в математиката и физиката е, че тя отваря достъп до всички тези хипотетици - или поне ви дава езика да говорите за тях. Но в същото време, ако даден сценарий е напълно откъснат от реалността, не всичко е толкова интересно.
Рандал Мънро
Научната фантастика е чудесната възможност да се спекулира какво може да се случи. Дава ми, като футуролог, сценарии.
Рей Кързуайл
Голям вярващ съм, че сценарият е твоята библия.
Рей Лиота
Първото нещо, на което трябва да внимавате след първия си голям успех, са наркотиците и сценариите.
Ричард Прайс
Умът ви просто отива на най-лудата идея да примамвате хората в театъра и тогава пишете сценария си около тези елементи.
Робърт Родригес
Всеки път когато ми предлагат нов сценарий, аз веднага поглеждам в края, за да разбера дали ще унижават моя герой или само бързо ще го довършат.
Стив Бушеми
Харесват ми хора, раздирани от вътре. Но не и в борбата. На мен ми харесват тези хора, на които им е неоютно в обществото. Които се чувстват като чужденци. Ето такива хора искам да виждам в ... ми сценарии. Защото аз съм такъв.
Стив Бушеми
Когато пишеш сценарии, ти трябва да си готово да го пренапишеш във всяка минута.
Тим Робинс
Може би в по-късен момент важните развития ще бъдат проследени до 11 септември. Но засега не знаем кой от многото сценарии всъщност ще има за в бъдеще.
Юрген Хабермас
Единственият писател, с който чувствам родство е Кафка. Ако той е написал детективски сценарий, с удоволствие бих го заснел.
Дейвид Линч
Или научаваш пътя си към написването на свой собствен сценарий в живота, или неволно ставаш актьор по сценарий на някой друг.
Джон Гатоу
Сценарият на американските филми се пишат от слабо образовани за слабоумни.
Джон Ървинг
Но имам списък с книги, които искам да прочета, преди да умра, и всеки път, когато имам време да прочета нещо, което не е сценарий, ще прочета нещо от това.
Елизабет Олсън
Бих искал да продуцирам, режисирам, напиша сценария, аранжирам и играя главната роля в един филм, по начина, по който Чаплин го правеше. Ще направя това преди да стана на 30.
Еди Мърфи
По време на разпадането на Съветския съюз, за да избегне развитие в постсъветското пространство по югославския сценарий, Руската федерация направи безпрецедентни жертви в историята на човечеството - тя се отказа от десетки хиляди квадратни километри от своите изконни територии. Добре или лошо, сега няма да кажем, но се случи. И сега да слушаме всякакви глупости за това, че дължим на някого едни пет километра, е абсолютно недопустимо. Питаловски район на Псковска област ... От мъртво магаре ушите им, а не Питаловски район.
Владимир Путин
Ние показахме, че нашият народ наистина умее лесно да разграничава желанието за новост, за обновление от политическите провокации, които си поставят само една цел - да унищожат руската държавност и да узурпират властта. Руският народ показа днес, че подобни сценарии няма да работят на наша земя. Няма да минат!
Владимир Путин
Аз не мечтая за филми, в които аз мога да играя, но мечтая за написване на сценарии за филми.
Оуен Уилсън
Актьорската игра трябва да бъде повече, отколкото живота. Сценария трябва да бъде повече, отколкото живота. Всичко трябва да бъде повече, отколкото живота.
Бети Дейвис
Почти всички сценарии на филми съдържат материал, който не може да бъде заснет.
Дейвид Мамет
Късметлия съм. Не аз избирам сценариите – те ме избират.
Дензъл Уошингтън
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
Следваща