Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сценарий"
Всеки път, когато се опитам да се оттегля или дори се помисля за оттегляне от актьорството, моят агент идва със сценарии.
Антъни Хопкинс
Актьорството е силно конкурентна професия. Има малко добри сценарии, а които са добри, са в сериозна конкуренция.
Мат Дилън
Моят подход към актьорството е, че го правя чрез интуицията си. Прочитам сценария и го схващам. Ако не го схвана още веднага, значи няма да мога да го изиграя.
Морган Фрийман
Няма никаква мистерия. Не е нищо по-сложно от това да научиш сценария и да си сложиш костюм.
Морган Фрийман
Честно казано нямам никаква стратегия. Чакам този сценарий да изскочи през пощенската кутия и напълно да ме изненада.
Бен Кингсли
Добрият филмов сценарий трябва да може да се справи напълно без диалог.
Дейвид Мамет
Финансовите пазари като цяло са непредсказуеми. Така че човек трябва да има различни сценарии... Идеята, че всъщност можете да предвидите какво ще се случи, противоречи на начина ми на разглеждане на пазара.
Джордж Сорос
Ако считах себе си за писател, аз не бих писал сценарии. Аз бих писал романи.
Куентин Тарантино
Когато ще пиша нов сценарий, най-трудното за мен е да отида за канцеларските принадлежности и да си купя тефтер.
Куентин Тарантино
Сценарият не е част от литературата, той е процес.
Абел Ферара
Вярвам, че реализмът не е нищо друго освен анализ на реалността. Филмовите сценарии имат синтетична конституция.
Мануел Пуиг
Започнах да пиша филмови сценарии. Много ме вълнуваха, но не ги харесвах, когато бяха готови, защото бяха прости копия на филмите, които гледах в детството.
Мануел Пуиг
Е, просто знаете, като писател не написах един от петте най-добри сценария за годината. Имаше много брилянтни сценарии; Аз бях само един от късметлиите, които бяха номинирани.
Патрик Марбър
Преподавам курс по сценарий в Колумбия, но никога не съм взимал курс и никога не съм чел книга за това!
Пол Шрейдър
Когато авторите, които пишат литературна фантастика, започват да пишат сценарии, всички предполагат, че това е краят. Ето още един, който никога повече няма да пише добре.
Ричард Русо
По време на програмирането аз се опирам на сценарии само с край. Но в края на работата ние започваме да мислим за реалистичност.
Сид Майер
Въобще, аз се поразявам от това на какво са способни хакерите. Те са направили редактори за направа на нива и са изкарали от това милиони долари, разпространявайки нови сценарии. И аз се радвам, че хората го правят и това им доставя удоволствие.
Сид Майер
Можете да имате милион долара, 20 милиона долара бюджет или 60 милиона долара бюджет, а ако нямате добър сценарий, това не означава нищо.
Типи Хедрен
Сценариите за биологична или химическа война, изписани подробно от американските медии през месеците след 11 септември, само предават неспособността на правителството да определи степента на опасност.
Юрген Хабермас
Винаги пиша сам сценариите си.
Бонг Джун-хо
Бедата на разума е в това, че той е склонен да възприема събития, които не се вместват в неговия сценарий, като препятствия.
Вадим Зеланд
Ако сценарият е добър, ще го изпълня. И да е лош, пак ще го изпълня, стига да ми платят добре.
Джордж Бърнс
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
Следваща