Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Тека" - страница 4
За слепите и лудите времето тече по различен начин.
В. Е. Шуаб
Практиката за движение кара всичките ви творчески сокове да текат. Това не просто освобождава тялото ви, но отваря сърцето ви и изпразва ума ви.
Габриела Рот
Разбира се, не бихте разбрали, но връзката между майка и дете е... как най-добре да го опиша... неразрушима. Двамата сме свързани завинаги, разбирате ли - една и съща кръв във вените ми, която тече през вашата.
Гейл Хъниман
Вътре във всеки от нас, е възможно, да тече кръвта на извънземни. Тази мисъл прави живота ми понятен.
Грейс Джоунс
Семейството е най-важното и няма значение в нас тече обща кръв.
Гуидо Сгардоли
Предаването е подарък, който можете да си направите сами. Това е акт на вяра. Казва се, че макар да не виждам къде тече тази река, вярвам, че ще ме отведе в правилната посока.
Деби Форд
Бавно течащо небе, разпадане на облаците айсберги, които са загубили пътя си.
Дени Терио
Където отива намерението, тече енергия.
Дениз Лин
Мъдростта казва, че сме нищо. Любовта казва, че сме всичко. Между тези две неща тече нашият живот.
Джак Корнфийлд
Законът на Любовта се основава на изобилието; ние сме изцяло изпълнени с Любов през цялото време, а запасите ни винаги са пълни и текат. Когато ние даваме своята Любов безусловно на другите без очаквания за завръщане, Любовта в нас се разширява, разширява и се присъединява. Така че, отдавайки нашата Любов, ние увеличаваме Любовта в себе си и всички печелят.
Джералд Джамполски
Всичко си има време. Лошо съставени истории, не приемам. По-добре е историите да вървят по своя път - не можете да го вземете и да го поставите като туристическа палатка. Историята трябва да тече - като река, като песен... дори ако в нея има толкова много непроницаем мрак, както в тази.
Джон Ланган
Това може да е единствената ясна истина на така наречен. Граничен въпрос: Поставете бедна страна до богата и наблюдавайте по какъв начин се движи трафикът. Добавете пречки, трафикът се стреми да тече около тях. Премахнете различията и трафикът спира.
Джордж Сондърс
Не можеш да спориш с река, тя ще тече. Можеш ли да я затвориш? Прилагаш ли я за полезни цели?
Дийн Ачесън
Каквото и да се случи, застанете изправени. Не извивайте гръбнака си. Гордостта понякога е най-доброто ни оръжие. За останалите се научете да оставяте обиди да текат по гърба ви като вода върху перата на патица. Само Бог знае вашата стойност. Уреждайте отношенията си с него, без да се притеснявате за речта на всички.
Доминик Демерс
Баща швед, майка французойка, в жилите ми тече алжирска, турска и испанска кръв и аз се чувствам гражданка на света. Живота и киното нямат граници.
Ева Грийн
Амазонка не е нормална река, като Темза например - тя е фокусна точка на огромен воден лист, който се издига през гората, когато водите са високи. Този потоп може да бъде широк повече от 100 км. на места; това е същото разстояние като Лондон до Париж в устието му, където тече с над 200 000 кубически метра в секунда в Атлантическия океан.
Ед Стафърд
Повечето от главните водни пътища в света са отклонени или затворени или манипулирани по друг начин - в САЩ само два процента от реките текат безпрепятствено - и хората сега използват половината от леснодостъпния сладководен отток.
Елизабет Колбърт
Но водата не я е грижа за човешките скърби. Тя тече, без да забавя или ускорява темпото си в тъмнината на земята, където ще я чуят само камъни.
Еми Итеранта
Освен това, кой може да прегради река, която тече толкова силно?
Йекта Копан
Той замълча и секундите текат като струйка, огъвайки се около камъните на неизказаните мисли.
Карл-Юхан Валгрен
Любовта, която тече през сърцето ви пречиства не само собствения ви дух, но и любовта, която споделяте с другите.
Каролайн Мис
Лета е реката на забравата, която тече през подземния свят, така ни казват класиците, и няма нищо по-мощно от забравата.
Кейт Куин
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
5
Следваща