Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Отмъщение"
Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата.
Лао Дзъ
Ненавистта е отмъщението на страхливеца за изпитания страх.
Джордж Бърнард Шоу
Най-доброто отмъщение е огромният успех.
Франк Синатра
Най-доброто отмъщение е забравата. Тя ще погребе врага в пепелта на неговото нищожество.
Балтазар Грасиан
Отмъщението е печелившо, благодарността е скъпа.
Едуард Гибън
Нищо не вдъхновява прошката повече от отмъщението.
Скот Адамс
Когато мъж открадне жена ти, няма по-добър отмъщение от това да го оставиш да я задържи.
Саша Гитри
Ако умишлено се стремим към обедняване на Централна Европа, отмъщението, смея да прогнозирам, няма да накуцва.
Джон Мейнард Кейнс
Аз съм голям фен на отмъщението. Това чувство е едно от онези, в които дори не искаме да си признаем, но тайно ни гложди всички.
Джони Деп
Отмъщението е ястие, което се сервира най-добре студено.
Марио Пузо
Мрак... Когато всичко, което познаваш и обичаш... ти е отнето толкова грубо... всичко, за което можеш да мислиш е гняв, омраза и дори отмъщение... и никой не може да те спаси.
Масаши Кишимото
Без прошка животът се управлява от... безкраен цикъл на негодувание и отмъщение.
Роберто Асаджоли
Силно подценихме руснаците, мащаба на страната и коварството на климата. Това е отмъщението на реалността.
Хайнц Гудериан
Най-добрата форма на отмъщение са множество успехи.
Джаред Лето
Най-доброто отмъщение е да живеете и да се доказвате.
Еди Ведър
Забвението е единственото отмъщение и единствената прошка.
Хорхе Луис Борхес
Отмъщението е сладко, но не твърде питателно.
Мейсън Кули
Но намирам най-добрите неща, които правя, правя, когато се опитвам да избегна да правя нещо друго, което би трябвало да правя. Знаеш ли, работиш върху нещо. Получавате подслушване, или губите ентусиазма си или нещо подобно. Така че се обръщате към нещо друго с абсолютно отмъщение.
Нортън Джъстър
Когато кажете нещо наистина нелюбезно, когато направите нещо като отмъщение, гневът ви се увеличава. Вие карате другия човек да страда и той ще се опита да каже или да направи нещо в отговор, за да получи облекчение от страданието си. Ето как конфликтът ескалира.
Тик Нят Хан
Аз пиша от отмъщение.
Уилям Голдман
Занимавам се с отмъщението толкова дълго, сега, когато всичко свърши, не знам какво да правя с остатъка от живота си.
Уилям Голдман
Отмъщението кръг вътре в кръг вътре в кръг ли е?
Шърман Алекси
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
Следваща