Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Заема" - страница 3
Физическата активност заглушава емоциите. Когато човек е зает, не остава време за размисъл.
Ан Грейси
Аз съм твърде зает в този свят, за да се грижа за следващия.
Марина Фиорато
Никой не може да заеме друго място. Любовта не работи така. Човек може да обича повече от веднъж, но всяка любов е славна по свой начин.
Мариус Габриел
Това е новото ми хоби. Гледам как животът ми си отива минута по минута. Очаквам края на всичко и всичко – разговор, клас, тренировка по писта, тъмнина – само за да остана с повече гледане на часовника, което да заеме неговото място. Непрекъснато чакам нещо по-добро, което никога не идва. Може би щеше да ми помогне, ако знаех какво искам.
Меган Макафърти
Обикновено смятаме, че ако ще заемете пари на някого, трябва да получите някаква награда за това. В Европа това е данък!
Мохамед Ел-Ериан
Въпреки факта, че французинът изглеждаше като зает човек, веднага щом ме погледна, наистина погледна, всичките му мисли и чувства бяха насочени към мен. За едно момиче е лесно да се пристрасти към такъв външен вид - сякаш светът около нея престава да се върти.
Одри Карлан
Изведнъж разбрах, че сме на заемно време, че времето винаги е заето и че кредитната агенция взима своята премия точно когато сме най-малко готови да платим и трябва да заемем повече.
Андре Акиман
Ние не се стремим да спасяваме света; ние се заехме да се чудим как се справят другите хора и да разсъждаваме върху това как нашите действия влияят на сърцата на другите хора.
Пема Чодрьон
Егото винаги ще може да намери начини да държи аспиранта зает в самоусъвършенстване, като по този начин го обвързва с факта, че Азът все още стои зад всички подобрения. Защо егото трябва да се самоубива?
Пол Брънтън
Бог не каза, че трябва да можете да заемете сто процента от цената на къща.
Ричард Талер
Да направиш преценка, да заемеш позиция и след това да действаш срещу несправедливост или да действаш в подкрепа на отличните постижения е нещото на всеки герой. Ако сте амбициозен артист и искате да избегнете "осъжданията", ще откриете, че нямате какво да кажете.
Стивън Пресфийлд
Ако сме родени да съборим реда на невежеството и несправедливостта на света, нашата работа е да го осъзнаем и да се заемем с работата.
Стивън Пресфийлд
Помислете добре, преди да започнете, след това се заемете с работата.
Сюзън Вриланд
Не приемайте, че когато една лейди иска да се заеме с някаква задача или кауза, това е просто хоби.
Сюзън Еноч
Клатя глава, за да се отърва от цялото това безполезно мислене и се заех със задачата да преброя нещата, които имат значение.
Тара Съливан
Той беше постоянно зает с търсенето на отговори на своите въпроси и измислянето на въпроси, които също трябваше да се търсят за отговори.
Трейси Хикман
Християнството трябваше да се заеме с каузата на бедните; още по-добре, трябваше да се идентифицира с бедните. Вместо това през почти целия ход на историята Църквата е служила като опора на силните и е била на страната на експлоататорите и държавите.
Франки Шефър
Просто помислете за нещо, което би било "прекрасно", ако беше само "възможно". След това се заемете да го направите възможно.
Арманд Хамър
Да бъдем това, което сме, изисква да можем да говорим открито за неща, които са важни за нас, да заемем ясна позиция относно това къде се намираме по важни емоционални въпроси и да изясним границите на това, което е приемливо и поносимо за нас в една връзка.
Хариет Лернер
Ако любовта се затвори, азът се свива и втвърдява: умът, който няма нищо друго, което да заеме вниманието му и да му даде онази промяна и обновяване, която изисква, се заема все повече със самочувствие, което приема тесни и отвратителни форми, като сребролюбие, арогантност и безсмислие.
Чарлз Кули
Човек е паднала звезда, докато не се оправи с небето: той не е в ред със себе си и всичко около себе си, докато не заеме истинското си място спрямо Бога. Когато служи на Бог, той е достигнал точката, в която служи най-добре на себе си и се наслаждава най-много. Човешка чест е, човешка радост е, човешко небе е да живееш за Бога.
Чарлс Х. Спърджън
Толкова много неща се случват в главата ми по отношение на писането, има толкова голямо място в живота ми, заето от това. Не мога да си представя да се заеме от съпруг и деца и да пише и всичко да си получава дължимото. Не вярвам, че има място за всичко. Наистина не го правя.
Шонда Раймс
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
Следваща