Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Заема"
Болката е временна. Може да трае минута или час, ден или дори година, но накрая ще отмине и нещо друго ще заеме мястото й. Ако се откажа обаче, тя продължава вечно.
Ланс Армстронг
Заемете пари на врага и ще спечелите приятел; заемете пари на приятел и вие ще го загубите.
Бенджамин Франклин
Този, който е зает, няма време за сълзи.
Джордж Байрон
Логиката вече не трябва да се счита за елегантно и научено постижение; тя трябва да заеме своето място като незаменимо проучване за всеки добре информиран човек.
Уилям Стенли Джевънс
Не обичам да гледам назад. Винаги постоянно гледам напред. Аз не съм този, който да седи и да плаче над разлято мляко. Прекалено съм зает да търся следващата крава.
Гордън Рамзи
Идва време, когато човек трябва да заеме позиция, която не е нито безопасна, нито политическа, нито популярна, но той трябва да я заеме, защото съвестта му казва, че е правилна...
Мартин Лутър Кинг
Мечтайте, понеже красотата на вашите мечти ще заемете мястото си в бъдеще!
Джонатан Суифт
Като любяща майка, аз си задавах въпроса: "Как мога да обичам още едно дете така силно, като първото вече е заело цялото ми сърце?". Когато Джак се роди, аз просто разбрах, че моето сърце е станало по-голямо.
Ванеса Паради
Ако обръщате внимание на гардероба си, смята Руди, умът ви не е достатъчно зает.
Джак Макдевит
Преди няколко години на въпроса, какво бих направил пет минути преди края на света, аз отговорих: бих скочил с парашут. Сега аз бих предпочел да съм зает с това да правя любов с жена ми.
Венсан Касел
Функцията на мислите се заключава в това, че винаги да бъдете заети с нещо. Мнозинството от нас искат това, че нашият ум постоянно да бъде зает така, че това да не им дава възможност да видят себе си такива, каквито са те в действително. Ние се боим да се окажем пусти, ние се боим да видим нашите страхове.
Джиду Кришнамурти
Може да имаме напълно адекватен начин да направим нещо, но това не означава, че не може да има по-добър начин. Затова се заехме да намерим алтернативен начин. Това е в основата на всяко подобрение, което не е коригиране на грешки или решаване на проблеми.
Едуард де Боно
Времето за действие е сега. Никога не е късно да се заемеш с нещо.
Карл Сандбърг
Желанието да се намериш е знак, че си готов. Импулсът винаги идва отвътре. Докато не дойде вашето време, няма да имате нито желание, нито сили да се заемете със самоизследване от цялото си сърце.
Нисаргадатта Махарадж
Преди да се заемете с важни начинания, седнете тихо, успокойте сетивата и мислите си и медитирайте дълбоко. Тогава ще бъдете водени от великата творческа сила на Духа.
Парамаханса Йогананда
Да бъдеш зает е форма на мързел - мързеливо мислене и безразборно действие.
Тим Ферис
Аз се заех да пиша, за да избягам от злоупотребите на тази ежедневна кабинетна вид война.
Уолтър Мозли
Заети сме с планирането на стартирането на канала. Зает съм с планирането на всякакви събития, които вървят по канала без мен. Започнах да създавам звук за канала.
Хауърд Стърн
Чувствам се, че съм твърде зает да пиша история, за да я чета.
Кание Уест
В играта на шах между гросмайстори А. и Б. А. зае нелошото второ място.
Никита Богословски
Заспиват зае дълго и когато се събудите, се оказва, че всичко си е останало същото. Колкото и да спите, нищо не се променя.
Робърт Пен Уорън
През последните два месеца бях много зает със собствените си математически спекулации, които ми костваха много време, без да съм постигнал първоначалната си цел. Отново и отново бях примамван от често интересните перспективи от едната посока в другата, понякога дори от волята, както не е рядкост в математическите спекулации.
Карл Фридрих Гаус
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
Следваща