Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Бода" - страница 5
Другите от нас са загубени. Ние вечно търсим. Ние се измъчваме с философии и ни боли да видим света. Ние поставяме под въпрос всичко, дори собственото си съществуване. Ние задаваме въпроси цял живот и никога не сме доволни от отговорите, защото не признаваме никого като авторитет, който да ги даде. Виждаме живота и света като огромен пъзел, който може никога да не разберем, че въпросите ни могат да останат без отговор до деня, в който умрем, почти никога не ни хрумва. И когато се случи, това ни изпълва с ужас.
Лиса Ангър
Когато ни боли, това не ни дава лиценз да нараняваме другите.
Лора Шлезинджър
Когато се свеждаше до това, никаква сума пари или влияние, доброта или смелост не биха могли да ви предпазят от смърт, независимо дали от смъртта на другата ви половина или от смъртта на брака. Любовта ме боли, когато свърши, а моят опит - и този на толкова много други хора - беше, че любовта обикновено свършваше. По някакъв начин, някак си.
Лорън Дентън
Боли. Винаги е имала малка надежда, че по някакъв начин ще могат да бъдат заедно, отказвайки да пусне тази мечта.
Лорън Донър
Трябва да бъдем справедливи, дори когато ни боли ужасно.
Луси Мод Монтгомъри
Какво е любовта? Не е състрадание, нито доброта. Добротата са двама души - един, когото го боли и един, който лекува. В добротата са двама - този, който дава и този, който получава. Но в любовта е един. Смесват се двамата и стават един човек. Не се открояват. Егото се заличава. Любовта ще ги уеднакви, за да станат едно...
Никос Казандзакис
Винаги следвайте сърцето си. Понякога ще боли - но ще се оправиш.
Дженифър Лопес
Това е навик. Не, не съм левичар. Обичам да ги мотая около китката си. Но тази корона, ако е на лявата ръка, тогава тя е просто обърната към ръката и се трие през цялото време ... Боли ... Това е цялата тайна, тук няма нищо особено.
Владимир Путин
Докторе, кракът ме боли. Какво да правя?" Докторът: "Ами куцай!
Хени Янгмен
Всички търсите само духовници. Но вие забравяте Евангелието. Всички имаме Един Духовник - Евангелието! Това е смисълът на живота, нашата Жива Вяра, Надежда и Любов! Мен дори ме боли, че човекът търси само човек, а Господ е забравен. Добре е, ако има разумен, вярващ свещеник, към когото можете да се обърнете, това е щастие. Но ако Господ не изпрати такъв, нима не е възможно човек да се спаси?
Николай Гурянов
Ако всеки ден ви боли на различно място, значи сте здрави.
Стоян Миленков
Винаги боли, когато остаряваш. Ако отричаш това, значи си лицемерен. Трябва да признаеш болката, за да може тя да те напусне.
Орнела Мути
Песента е като детето - боли...
Пейо Пантелеев
Че тя е твоя, не скърбя, налитака я чувствам близка и любима.Че ти си неин; ей това боли;и тази болка е непоносима.Но аз пред мен ви оправдах почти:обичаш я, защото ми е мила.Заради мене си й скъп и ти:тя част от мен във тебе е открила.Изгубя ли макар един от вас,понасям тежка загуба двукратно.Ти имаш нея, тебе – тя, а азза двама ви умирам безвъзвратно.Но аз нали във теб съм въплaтен?И значи тя обича само мен!
Уилям Шекспир
Предишна
1
2
3
4
5
(Текуща)
Следваща