Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Бода" - страница 4
На китайски има друга фраза за любовта. Не се използва за страстна любов, а за любов между членове на семейството. В превод това означава, че ме боли за теб.
Уайки Уанг
Колкото повече се надяваш, толкова по-силно боли сърцето.
Фернандо де Рохас
Постоянната война е двуостро оръжие, от което го боли всеки - победителят и победеният.
Филипа Грегъри
Има голяма разлика между нараняване и вреда. Всички ни боли понякога, изправяйки се пред твърдите истини, но това ни кара да растем. Може да е източник на огромен растеж. Това не е вредно. Вредата е, когато увреждате някого. Изправянето пред реалността обикновено не е вредно преживяване, въпреки че може да навреди.
Хенри Клауд
Ако боли, не е любов.
Чък Спезано
Не ме боли да загубя короната си, боли ме да загубя.
Щефи Граф
Тъй като нищо не боли повече от това, никога нищо не ви боли повече от хората, които обичате.
Беатрис Уилямс
Имаше само начало. И светлината крие всичко останало. Беше толкова красиво, че боли, докосвайки всяка рана, открита в мен.
Адриен Йънг
И историята на всеки би била различна. Всеки триумф би имал различна награда, всяко сърце боли различно лице.
Бет Харбисън
Ако раната не боли, е много удобно да се похвалите с нея.
Владислав Крапивин
Миналите грешки не могат да създадат настояща болка; никоя грешка в живота няма силата да накара да ни боли повече, отколкото ехото на някой, който плаче, може да пролее сълзи.
Гай Финли
Когато ви боли, утре не съществува - само болката - и единственото нещо, което искате на света, е тя да изчезне.
Дан Ариели
Красиво е, безкрайно е, пълно е и въпреки това изглежда празно. Боли ни.
Джаксън Пиърс
- Не забравяйте, - казва той и Абу Сайед вдига поглед, докато превежда, задържайки думите малко, - историите облекчават болката от това да живееш, а не да умреш. Хората винаги мислят, че умирането ще боли. Но това не е така. Животът ни боли.
Дженифър Зейнеб Джукхадар
Понякога това, което ни боли най-много, не са промените, а шамарът на познаването.
Дженифър Смит
- Ще боли и след това ще спре, - повтарям, макар да се съмнявам, че вярвам.
Джесика Парк
Ако стане лесно, ако не изисква извънредни усилия, не тренирате достатъчно силно: трябва да боли адски.
Дийн Карнасис
Не, не ревнувам. Боли ме, когато хората напускат живота ми.
Евгений Водолазкин
Лечението боли, но лекува нараняването.
Елизабет Бърг
Избягването на болката е основен човешки инстинкт. По-добре да бягаш, отколкото да се изправиш пред нещо, което боли. Ако можех да избягам.
Елисабет Нуребек
Той научи това от човека, който скача отпред, това е изсечено в него като плътен камък: никога не се предавай! Борбата не спира, когато боли и е тежка, напротив, от тук започва! Трябва да се борим до последно, никога да не се се примирим с поражението!
Жан-Клод Мурлева
Това е магията на ревизиите – всяко срязване е необходимо и всяко разрязване боли, но винаги израства нещо ново.
Кели Барнхил
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
5
Следваща