Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Бода" - страница 3
Кожата ми ме боли от целувки като изгаряне от слънце.
Блага Димитрова
Не всички, които ги боли душата, са душевноболни.
Валентин Домил
Кого ли боли нашата рана, когато ний помежду си не са потрудим да и намерим лекът? ...В нищо друго няма спасение освен в съгласието и постоянството, за да докараме край на мъчителствата и на угнетенията на бедния ни народ български...
Хаджи Димитър
Събудих баща си и казах, че ме боли корема. - Не те боли никакъв корем,- каза той. - Откъде знаеш? - Аз питам. - Откакто наскоро казах, че коремът ти те боли в ухото. - И какво от това? - Лека нощ, - каза той.
Аби Ханлон
Бях ядосан на себе си, защото все още я обичах или поне обичах тази мечта за нашето сплотяване. Чувствата ми бяха неразумни, ирационални и не можех да ги променя. Това боли.
Абрахам Вергезе
Новородените могат да различават собствените си викове и тези на други бебета. Те се разстройват, когато чуят други бебета да плачат, което вероятно е причината, когато едното бебе плаче в родилно отделение, другите неизбежно го следват. Винаги се предполага, че те просто се копират помежду си, но вероятно също така ги боли звуците на бедствие. Човешката съпричастност се развива рано и се изразява гласно.
Ан Карпф
Трябва да мълчиш, когато боли. Иначе ще те ударят именно там.
Марина Цветаева
Но когато вярваме, че само това, което искаме, държи златото, тогава лесно се оказваме депресирани от това, което ни липсва. Тогава ни боли това, което възприемаме като разлика между тук и там, между това, което имаме и това, от което се нуждаем.
Марк Непо
Ако нещо ви боли, то значи това е твоето слабо място и трябва да го тренирате 2 пъти по-силно.
Масутацу Ояма
Ти си единственият, който може да ме преведе през това, защото никога не съм се доверявал на някого по начина, по който ти се доверявам. Обичам те толкова много, че понякога боли. Трябва да ми повярваш, че ти си единственият, който може да ме излекува, Блейк.
Мередит Уайлд
Раят е място, където нищо човешко не е важно за нас и не боли, докато в ада всичко много боли, безкрайно по-силно.
Мигел Анхел Астуриас
Никога не боли да има армия градински гноми, защитаващи вашия имот.
Мишел Пилоу
Всеки заслужава любовна история, която не боли.
Мия Шеридан
- Малко допълнителна прошка никога не боли, - каза Мат, цитирайки една от любимите поговорки на Силия.
Нанси Фармър
Когато забравиш колко тежко боли, се чувстваш толкова свободен.
Нова Рен Сума
Ние, руснаците, го имаме в кръвта. Когато ви боли, страшно или горчиво, по-добре е да се шегувате, отколкото да плачете. И когато, напротив, е добре и спокойно - така че самият Бог заповяда да се смее...
Олег Рой
Знам, че е филм и всичко това, и това е холивудски филм, но понякога се чувстваш така, когато те боли и те боли и си отчаян. Или сте на път да преминете някаква морална граница и това е толкова съблазнително и просто го правите... и всичко това.
Патрик Марбър
Компаниите стават богати, защото намират начин да служат на другите по-добре. И ако някой във вашата компания не обслужва клиентите ви, това боли повече от вашата компания; боли Америка.
Пол Зейн Пилзър
Литературата ни прави част от цялото и в цялото индивидуалната болка изглежда малко по-малко боли.
Роса Монтеро
Има моменти, когато трябва да се разхождате сами, защото толкова боли, че сте сами.
Самюъл Дилейни
Не можем да спрем да обичаме и да се грижим за другите само защото ни боли, когато ги загубим.
Софи Джордан
Има ли отговори отвъд скучните истории за душата, болестта или ранното запечатване на емоции в съзнанието на детето – толкова невинно отворено към света. Онзи страшен свят, който го грабва, поглъща го и го изхвърля полусмлян. След това го нарязва на парчета, сортира го, огражда го и се учи как да поддържа тясната си градина. Изгонен от божественото. Намалено до жестоко малко. Това се нарича израстване. Не гледай назад. Портите са затворени. Остри шипове на спомени бодат очите. Разходете се по света с болезненото си притежание вътре във вас. Отчужден. Нарича се живот.
Таня Ступар Трифунович
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
Следваща