Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Бода"
Дори да те боли е приятно, когато знаеш, че има хора, които чакат твоето оздравяване като празник.
Антон Чехов
Здраве - тогава когато вас всеки ден ви боли на друго място.
Фаина Раневска
Когато на човек умре майка му наистина боли. Но с времето той свиква. Такъв е животът!
Мохамед Али
Колко е хубаво на света! - помисли си той. - Но защо винаги от това толкова боли?
Борис Пастернак
Защо да обичаш ако боли толкова много от загубата? Вече нямам отговори - само животът, който съм живял. Болката сега е вече част от щастието тогава.
Антъни Хопкинс
Нужно е за нещо да те боли сърце. Колкото и да е странно, без това живота би бил пуст.
Василий Розанов
Изкуството боли. Изкуството настоява за пътешествия - и е по-лесно да останете вкъщи.
Гуендолин Брукс
Колкото по-ниско падаш, толкова по-малко те боли.
Станислав Йежи Лец
Нещо те боли: не зъб, не глава, не стомах, не- не- не-... а боли. Това е душата.
Марина Цветаева
Истината не боли. Каквото и да е, не боли. По-добре е да знаете истината.
Рики Джървейс
Това е чудесна, прекрасна опера, само че боли.
Джоузеф Камбъл
Болката от това да си сам е напълно извън този свят, нали? Не знам защо, но толкова много разбирам чувствата ти, че всъщност боли.
Масаши Кишимото
Когато някой, без значение на колко години е, загуби родител, мисля, че боли същото, както ако си само на пет години, разбираш ли? Мисля, че всички ние винаги сме на пет години в присъствието и отсъствието на нашите родители.
Шърман Алекси
Горката слугиня, която казваше, че вярва в Бог, само когато я боли зъб, кара всички богослови да се срамуват.
Емил Чоран
Това са трудни времена. Светът боли. Живеем в страх и забравяме да ходим с надежда. Но надеждата не ви е забравила. Затова го помолете на вечеря. Вероятно е гладен и ще оцени поканата.
Либа Брей
Знаех колко ме боли да си дъщеря на хора, които не могат да те видят, дори ако стоиш пред тях и тропаш с крака.
Лори Халсе Андерсен
Не боли. Нищо не боли освен малките усмивки и изчервяване, които проблясват в стаята като малки врабчета.
Лори Халсе Андерсен
Може би има нещо, което се страхуваш да кажеш, някой който се страхуваш да обичаш, или някъде където се страхуваш да отидеш. Ще боли. Ще боли, защото си заслужава.
Джон Грийн
Неизплаканите ми сълзи, очевидно, изсъхнаха в сърцето ми. Може би затова толкова много боли?
Михаил Шолохов
Нощем боли всичко, а повече от всичко съвестта.
Фаина Раневска
Ако човек седне да помисли, винаги го питат дали не го боли глава.
Ралф Уолдо Емерсън
Да се ядосваш за нещо, което няма да се промени, е като да видиш какво ще се случи, ако удариш ръката си с чук отново и отново, и се учудваш всеки път, когато те боли. Така че може и да спрете да го правите.
Мерседес Лаки
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
Следваща