Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Футбол" - страница 3
Футболът е като война. Става въпрос за превземане на територия.
Кондолиза Райс
Футболът е труден бизнес и не са ли те едни примадони?
Елизабет II
Във футбола не става въпрос само да се вкарват голове. Трябва и да се побеждава.
Алан Шиърър
Без общи усилия да победиш във футбола е невъзможно.
Пеле
Русия ще стане световен футболен шампион по футбол тогава, когато Бразилия стане световен шампион на хокей.
Пеле
Обсебен съм от футбола. В детството си мечтах да стана знаменит футболист, но на една от тренировките си счупих кракът. Ако бях кон, трябваше да ме застрелят...
Антонио Бандерас
Да, аз се страхувам, от живота след футбола.
Арсен Венгер
Светът днес се управлява от четири неща: пари, религия, футбол и война.
Арто Паасилина
Виждал е забраната на книги, музика и филми, затварянето на театри и кина, забраната на футбола и всички други безброй начини, по които либийската диктатура, като луд ревнив любовник, прониква във всеки аспект от публичния и частния живот.
Хишам Матар
Аз не играя футбол на конзола, защото е твърде скъпо. Джойстика издържа известно време, а телевизора - на половината.
Вини Джоунс
Това е фантастично за Арсенал, както и за английския футбол. Имате английски клуб с много млади английски таланти, които се ангажират с клуб.
Денис Бергкамп
Футболът е изкуство, което е по-важно за нашата култура от всичко, което Съветът по изкуствата възнамерява да признае.
Джърмейн Гриър
Футболът е единствената религия, в която няма атеисти.
Едуардо Галеано
Така обичаше футбол, че гледаше само хокей.
Леонид Леонидов
Аз съм запален бегач и играя футбол всеки уикенд, но също така трябва постоянно да гледам какво ям и винаги мисля как да балансирам храненията си.
Маркус Самуелсон
Футбола е хаос, а не причини и следствия. Макар прагматизма да помага за постигане на добри резултати, но все едно аз се движа по малко по-различен път.
Андре Вилаш-Боаш
Аз имам цел добре да играя футбол. А всичко останало е производно на това.
Андрей Аршавин
Харесва ми или не, аз започнах да оценявам футбола. Всяко дете може да играе, което се вписва в приобщаващата програма на прогресивните училища. Въпреки че следствието от "всяко дете може да играе" е, че всяко дете трябва да играе, тъй като има желязна хватка към топлата прегръдка на прогресивния инклузивизъм.
Патрик О'Рурк
Как е възможно да свържете футбола и расизма, ако един от най-великите футболисти в историята се явява Пеле.
Роберто Карлош
Кое ми помогна да достигна такъв успех във футбола? - съветите на моя баща, огромното желание да играя и Бог.
Роберто Карлош
Трябва да кажа, че знам много повече за футбола, отколкото бих искала, защото съпругът ми е яростен футболен фен и беше толкова ужасно.
Рут Райшил
Трябва да благодаря за работата на целият отбор: един играч не може да покаже отлична игра, ако останалите играят лошо. Отборът е много важен, за да покажеш индивидуалното си ниво в света на футбола.
Серхио Рамос
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
Следваща