Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Футбол" - страница 2
Футболът е проста игра - 22 мъже гонят една топка 90 минути, а накрая германците печелят.
Гари Уинстън Линекер
Роден съм за футбол, както Бетовен е роден за музика.
Пеле
Ситуацията в света е такава, че всички играят футбол, но в същото време прилагат правилата на джудото. Ето една интересна игра, която се оказва: това изобщо не е футбол или джудо. Това е просто хаос.
Владимир Путин
Не мога да повярвам. Не мога да повярвам. Футбол! По дяволите.
Алекс Фъргюсън
Писането е контактен спорт като американския футбол. Може да се нараниш, но ти харесва.
Ъруин Шоу
Футбола - това е отбор, колектив, а не един-два-три звездни играча.
Пеле
Футболиста никога не трябва да забравя за любовта към играта. Много обичат този клуб, който им плати повече. Повечето пари ще погубят футбола.
Пеле
Бог на всеки му дава неговото... Някой умее да пише, а друг да танцува. Бог ми е дал възможноста добре да играя футбол, затова аз го правя на максимум.
Роналдиньо
Идеята на Арсен Венгер не е само да играе добър футбол. Това е да играеш добър футбол, за да спечелиш. По мое време знаехме, че с нашия стил можем също да нараним отбори и да спечелим трофеи. Но ние го направихме по наш начин, с позиционната игра, подаване, движение.
Денис Бергкамп
Не искам да се губя във футбола и това трябва да направи треньорът, за да бъде успешен.
Денис Бергкамп
Меси е истинската сделка, когато става дума за номер 10. Той представлява вид футбол, който надхвърля границите.
Алесандро Дел Пиеро
В живота, както и във футбола, не можете да отидете далеч, без да знаете къде е страничната греда.
Арнълд Хенри Гласоу
Моята майка ми каза, че аз задължително трябва да стана актьор и ми забрани да играя футбол, борба и тем подобни.
Майкъл Кларк Дънкан
Футболът се състои от победи и поражения, главното е да не спираш заради трудности.
Неймар
Традицията в Сърбия винаги е била отборните спортове - футбол, баскетбол, хандбал, волейбол и водна топка, индивидуалните спортове не се поддържат.
Новак Джокович
Обичам футбола и това е спортът, който наистина бих искал да играя. Тук казах по националната телевизия, че наистина бих искал да играя за някой от нашите футболни клубове, когато завърша кариерата си в тениса.
Новак Джокович
Уви, единственият човек, който знае, как да играе футбол, стои пред микрофона.
Роберт Лембке
Това, което най-много ми липсва от Шотландия, е футболът.
Робърт Карлайл
Понякога ми липсва треньорството, но често нещата не са такива, каквито изглеждат във футбола.
Рууд Гулит
Футболът е отборен тип спорт. Индивидуалните награди се раздават благодарение на отборна работа.
Серхио Рамос
Твърде лесно е да се обвиняват други хора във футбола.
Стивън Джерард
Нямам какво да споделя с други мъже. Сърцето ми потъва, когато се кача на такси и някой започне да ми говори за футбол.
Дейвид Уолямс
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
Следваща