Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Футбол"
Футбол - това е шахмат, където на фигурите не е нужен шахматист.
Ашот Наданян
Много хора казват, че винаги се връщаш към това, в което си добър. Футболът е 25 години от живота ми, така че може би ще се върна към него по някакъв начин.
Денис Бергкамп
Футбола е като индустрията - всичко зависи от успеха: нужно е да побеждаваш, за да оцелееш.
Алекс Фъргюсън
Футбола е като атомна война. Тук няма победители, има само оцелели.
Жузе Моуриньо
Слушайте, аз съм треньор, а не Хари Потър. Той е вълшебник, но в живота няма място за вълшебство. Вълшебството е фикция, а футболът не.
Жузе Моуриньо
Футболът е фестивал на плодородието. 11 сперматозоида се опитват да влязат в едно яйце. Наистина съжалявам вратаря.
Бьорк
Живота много прилича на футбол. Всички ние искаме да получим топката. Или просто да покажем на какво сме способни.
Бени Хил
В Холандия, Испания и Франция, откъдето идват толкова много от нас, хората не се интересуват от сексуалния живот на своите играчи. Не чуваме тези истории - дори в Италия, където медиите са точно на върха на футбола.
Денис Бергкамп
Обичам да играя футбол, да съм на терена с топка и ще ми е малко тъжно, когато това свърши.
Денис Бергкамп
Парите не са всичко. Амбицията ми беше самият футбол, а не парите, които бих изкарал от него. Ако това доведе до мен и семейството ми по-удобен начин на живот, тогава това е добре. Но не прекарвам времето си между игри и тренировки, мислейки за фигури.
Алесандро Дел Пиеро
Футболът е прост, но много по-сложно е да играеш в прост футбол.
Йохан Кройф
Колко печално е, че никога не гледам футбол за развлечение.
Марсело Биелса
Идеята, че животът е химия, е справедлива, но скучна, както и твърдението, че футболът е физика.
Мат Ридли
В шаха или във футбола тактиката, която се оказва най-ефективна, скоро е тази, която хората се научават лесно да блокират. Всяка иновация в атака скоро се противодейства от друг в защита.
Мат Ридли
Футболът се развива, става по-бърз, играчите се развиват като атлети.
Рууд Гулит
Във футбола статутът на герой и легенда се дава твърде лесно за мен.
Стивън Джерард
Мисля, че всичко зависи от това кой играе по-добър футбол вечерта.
Стивън Джерард
Мисля, че имаме много играчи в отбора, които са по-подходящи за европейския футбол в момента.
Стивън Джерард
Обичам да давам примери от футбола, която е в пъти по-висок по интелект от шахмата.
Давид Бронщайн
Аз отхвърлям понятието футбол като война. Войната е война. Не се нуждаем от заместители, защото имаме истинското нещо.
Дон ДеЛило
Аз искам да изменя съществуващата философия на футбола.
Жузе Моуриньо
Напълно се радвам да се върна във футбола с Ливингстън.
Кени Далглиш
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
Следваща