Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Номер" - страница 4
Причината номер едно, поради която повечето хора не получават това, което искат, е, че не знаят какво искат.
Т. Харв Екър
Отказът да се занимава с номера рядко обслужва интересите на най-малко заможните.
Тома Пикети
В САЩ има около 300 000 квартала и повече от половината от тях живеят поне с един милионер. Повечето милионери карат американски коли. От първите 30 или 40 марки и модели, Форд е номер едно, с около 10 процента от пазарния дял.
Томас Станли
Със сигурност мисля, че има някои умения, които ще загубим, когато предадем нещата на автоматизацията. Сега едвам си спомням собствения си телефонен номер, да не говорим за дългия списък с номера, които познавах, а почеркът ми изчезна напълно.
Хана Фрай
Винаги съм искал да съм гей, да съм просто 100 процента гей - поради толкова много причини. Номер 1, това означава, че ще знам кой съм. Номер 2, би било много по-лесно за мен да бъда приет от хората, защото нося перуки и рокли в интернет, и съм женствена и всички тези неща. Би било много по-лесно да си просто като "Да, аз съм гей". Но аз не съм.
Шейн Доусън
Урок номер две. Успокой се. Престани да трепериш и нервничиш. Всичко, което става с нас се случва именно тогава, когато е нужно.
Бернар Вербер
Изправете се, бъдете преброени. Имаме номерата.
Бил О'Райли
Целта ми номер едно като писател на трилъри е да ви забавлявам. Но имам шанс не само да забавлявам хората, но да ги накарам да затворят моята книга и да бъда по-умни, като я прочетат.
Брад Тор
Всъщност животът е системен и хармоничен, просто трябва да разберете правилата му на играта. И правило номер едно е способността да бъдеш истински щастлив.
Владимир Чеповой
Творческото мислене, работа с ума си, това е моята рецепта номер едно за дълголетие. Ако спреш да мислиш, ако спреш да се чудиш, ще умреш.
Гари Щейнгарт
Двата най-важни въпроса в живота са "Защо?" и "Защо не?". Номерът е да знаете кой да попитате.
Гордън Ливингстън
Ако ще спрем войните на тази земя, ще трябва да направим войната с глада наш приоритет номер едно.
Дейвид Брукс
Производителите биха предпочели да добавят пет различни вида захар и да ги изброят поотделно, отколкото да използват само един източник на сладост и това да бъде съставка номер едно на етикета им. Така че често ще виждате неща като меласа, кокосов нектар, царевичен сироп, ечемичен малц и други, когато всички те се състоят в едно и също нещо: захар.
Дейвид Зинченко
Номер едно са клиентите. Номер две са сътрудниците. И едва след това, под номер три - акционерите.
Джак Ма
Умните художествени галерии знаят, че не думите на хартия, а емоцията в парчето кара клиентите да изтеглят кредитната карта или чековата книжка. Загрижеността номер едно на галерията е дали тези неща ще се продават? Това, което артикулира вашата биография, изявление на художника или автобиографията, няма да ви помогне, ако не правите изкуство, което да се свързва с купувачите.
Джак Уайт
Правило номер едно: не подценявай врагът. Правило номер две: мисли, като престъпник.
Джанет Еванович
Еднорогът не е за страница номер двадесет и седем. Той е за вечността.
Джаспър Форд
Не е по-различно при продажбите. Елитните търговци, като елитни спортисти, проследяват всичко. Никога няма да достигнете пикова ефективност, докато не познаете номерата си и не ги използвате, за да правите корекции на посоката.
Джеб Блаунт
Причина номер 106, поради което кучетата са по-добри, от човека: след като пораснете ви никога повече не общувате с майка си.
Джоди Пико
Най-лошото нещо, което можеш да бъдеш, е лъжец... Добре, добре, да, най-лошото, което можеш да бъдеш, е нацист, но тогава номер две е лъжец. Нацистки едно, лъжец две.
Джъстин Халпърн
Искам да чета, за да мога да чета Корана, прочети табелите на улицата, да знам номера на автобуса, който трябва да взема, когато един ден напусна тази къща.
Ева Енслър
Винаги съм вярвал, че щастието е точно зад ъгъла. Номерът е да откриеш верният ъгъл.
Ерик Уайнър
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
5
Следваща