Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Номер" - страница 2
Истинската алтернатива да бъдеш номер едно не е да бъдеш номер две; изобщо да се откажеш от класирането.
Алфи Кон
-...понякога си струва да отстояваме и принципите си, нали? -Понякога, да... Номерът е да знаеш точно кога и точно кои принципи!
Артър Хейли
В моя случай мога искрено да кажа, че няма невъзможни неща... Когато казвах, че искам да бъда номер 1 в света, а бях на седем-осем години, повечето хора ми се смееха, защото изглежда сякаш имам един процент шанс да направя това и го направих.
Новак Джокович
Искам същото, което исках от 7 години. Искам да съм номер 1.
Новак Джокович
Въпреки че сега съм доста популярен в моята страна и тенисът е спорт номер 1 и съм много поласкан, че хората ме разпознават и идват и ми правят комплименти, аз съм по-скоро съм човек, който обича да има уединение и мир.
Новак Джокович
За да остана там, където съм - и искам да го направя - трябва да остана всеотдаен, както преди да стана номер 1.
Новак Джокович
Прегърнах, мисля, процеса да стана номер 1 в света, който беше дълъг и труден, но в крайна сметка е по-сладък.
Новак Джокович
Не ви носи никаква полза да видите човек номер две или номер три в корпорацията - трябва да стигнете до номер едно.
Стивън Амброуз
Питам хората какво правят в продажбите, колко пари са направили миналата година, какви са разходите им за продажби, а те дори не знаят. Ако не знаете номерата си, ще фалирате. Не ме интересува колко добър е вашият продукт.
Тилман Фертита
Първоначално не можехме да бъдем заведение, защото нямахме пари. Бяхме партизански търговци и все още сме малко. Но тъй като станахме номер 1 в нашата индустрия, трябваше да променим нашата култура и да станем малко по-планирани.
Фил Найт
Черният дроб е моята най-мразена храна номер едно. О, Боже, аз се разболявам, като говоря за това!
Гай Фиери
Номер едно, парите са краля... номер две, комуникирайте... номер три, купувайте или заравяйте конкуренцията.
Джак Уелч
Правило номер четири за мен като писател? Графичните линии са като акули: Те или продължават да се движат, или умират.
Дж. Р. Уорд
Имиграцията е основният проблем навсякъде и дори страните, където не е въпрос номер едно, в крайна сметка се превръщат в такъв.
Дъглас Мъри
Боклукът може да предостави важни подробности за хакерите: имена, телефонни номера, вътрешен жаргон на компанията.
Кевин Митник
Перфектният ПИН не е четирицифрен и не е свързан с живота ви, като стар телефонен номер. Това е нещо лесно за запомняне и трудно за другите хора да отгатнат.
Кевин Митник
Така че това, което трябва да направите, е да мислите за удостоверяване на транзакциите с кредитна карта повече, отколкото да мислите за закриване на номера на кредитната карта.
Кевин Митник
Типичната западна диета е причина номер едно за преждевременна смърт и причина номер едно за инвалидност. С други думи, дългият и здравословен живот до голяма степен е въпрос на избор.
Майкъл Грегър
Боже, прости ми всичките дребни номера, които ти правя, и аз ще ти простя големия номер, който си ми изиграл.
Робърт Фрост
Номерът е, когато няма какво да правиш, не прави нищо.
Уорън Бъфет
Всички имаме нужда от Европа, не само тези от нас в Европа. А ние, германците, се нуждаем от Европа повече от останалите. Германия е страната с най-дълга граница, най-много съседи и е номер едно в Европа по население и икономическа сила.
Хелмут Кол
Страхът е емоция номер едно, която кара нашият разум придобие невероятни усилия, да се избави от него.
Джоди Фостър
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
Следваща