Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Номер"
Какъв магически трик ни прави интелигентни? Номерът е, че няма трик. Силата на интелигентността произтича от огромното ни разнообразие, а не от нито един единствен, съвършен принцип.
Марвин Мински
Не е нужно да се притеснявате, че сте номер едно, номер две или номер три. Числата нямат нищо общо с разположението. Числата имат нещо общо с повторението.
Орнет Колман
Въз основа на всички критерии - военна сила, икономическо влияние, културно господство - Америка остава номер едно, въпреки че други, нови играчи все по-често я предизвикват в тази роля.
Робърт Кейган
Моята цел номер едно е да обичам, подкрепям и да бъда там за моя син.
Фара Фосет
Някои са съгласни на второто място, но не и аз. За мен това е поражение. Ако вие сте изпитали, какво означава да си първи, то вторият номер вече не ви е достатъчен!
Фреди Меркюри
Номерът е да опитам и да оправдая всяка дума на страницата и да се уверя, че моят герой е човекът, който би казал това.
Бен Кингсли
Ако вие вървите с високо вдигната глава, вие сте уверени и щастливи, то всичко останало няма значение. Увереността - това е номер едно.
Джесика Алба
По отношение на способностите за игра няма какво да избирате между номер едно и 100. Вместо това, въпросът е кой вярва и кой го иска повече? Кой играч е психически по-силен? Кой играч ще се бори най-силно в големите точки? Това са нещата, които определят кой е шампионът.
Новак Джокович
Склонни сме да мислим, че човешкото познание е прогресивно; защото знаем все повече и повече, нашите родители и баби и дядовци са назад номера. Но е възможна и противоположна теория - че ние просто разпознаваме различни неща по различно време и по различни начини.
Робъртсън Дейвис
По-скоро бих възприел Съединените щати като маяк на добрата работа и доброто гражданство, а не като номер 1 в някои международни образователни измервания.
Хауърд Гарднър
Получавате адвокат, независимо дали сте във военен трибунал или във федерален съд, номер едно. Главният прокурор реши, че съдът с най-голямо - с най-голямо място, с най-добра юрисдикция е съдът в Ню Йорк. Това беше правилното решение.
Джо Байдън
Трябва да си странен, за да си номер едно.
Доктор Сюс
Всичко, което трябва да направят, е да създадат някъде уебсайт, който продава някакъв фалшив продукт на двадесет процента от нормалните пазарни цени и хората ще бъдат подмамени да предоставят номерата на кредитните си карти.
Кевин Митник
Екип номер 7 - чест и отговорност. Надявам се, че това ще ми донесе успех.
Кристиано Роналдо
Моята цел номер 1 е да стана успешна певица и да споделя подаръка си със света.
Лиа Лабел
Номерът за оцеляване на разпит е търпението. Не предлагайте нищо. Не обяснявай. Отговорете на въпроса и само на въпроса, който е зададен, за да не си пъхнете случайно главата в примката.
Лори Халсе Андерсен
Разкажи ми за себе си - за амбициите си, за мечтите си, за телефонния си номер....
Питър Арноу
Хората в бейзбола, тук включвам и себе си, много бавно се променят и приемат нови идеи. Спомням си колко години отидоха, докато ги убедят да сложат номера на униформите.
Бранч Рики
Не прекарвах много време в Америка, което вероятно беше грешка. За някой друг да бъде номер едно в Америка би било достатъчно за да направи турне.
Ким Уайлд
Депресията е наречена световен проблем номер едно в общественото здраве. Всъщност депресията е толкова широко разпространена, че се счита за обикновена настинка на психиатрични разстройства. Но има мрачна разлика между депресията и настинката. Депресията може да ви убие.
Дейвид Бърнс
Така че тук, в Арсенал, често се изненадваме, когато ни покажат някои от вестниците, а в долната част на статия има ред, в който се казва, че ако знаете някой, който е имал връзка с играч, обадете се на този номер. За нас е много странно.
Денис Бергкамп
Харесва ми да си спомням телефонните номера, защото поддържа мозъка ви активен. Ако не го използвате, ще го загубите.
Джоан Колинс
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
Следваща