Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Зъб"
Всички беди, които съм имал през живота си, всички проблеми и препятствия, са ме направили по-силен. Може да не го осъзнаете, когато се случи, но понякога един удар в зъба може да е най-доброто, което ви се е случвало.
Уолт Дисни
Казах на стоматолога ми, че имам жълти зъби. Той ме посъветва да нося кафява вратовръзка.
Родни Дейнджърфийлд
На човек са му нужни две години, че да се научи да говори, и шестнадесет години, че да се научи да си държи езика зад зъбите.
Лион Фойхтвангер
Зрялост - това е встъпване в тази възраст, когато човек започва да губи коси, зъби и илюзии.
Марти Ларни
Сутрин си изчиствам зъбите и си заточвам езика.
Оскар Левант
Купи си птица, погледни, няма ли зъби. Ако има зъби, то това не е птица.
Даниил Хармс
Нещо те боли: не зъб, не глава, не стомах, не- не- не-... а боли. Това е душата.
Марина Цветаева
Дойдох в Холивуд, без да си поставя нови зъби, без да си оперирам носа и без да си променя името. Това ми прави чест.
Барбра Стрейзънд
И дивите неща изреваха ужасните си ревове и скърцаха страшните си зъби, търкаляха ужасните си очи и показваха ужасните си нокти.
Морис Сендак
По-добре зъб, отколкото винаги болки.
Томас Фулър
Времето, чийто зъб откъсва всичко останало, е безсилно срещу истината.
Томас Хъксли
Преди всичко не трябва да се ядосвам. Ако все пак се ядосвам, избивам всички зъби от устата на горкия нещастник, който ме ядоса.
Франц Шуберт
В началото мъжа се разделя с илюзиите, после - със зъбите, а накрая - с безразсъдството.
Хелън Роулънд
Победата на Кубинската революция ще бъде осезаема демонстрация пред всички Америки, че народите са способни да се издигнат, че могат да се издигнат сами под самите зъби на чудовището.
Ернесто Че Гевара
Партенонът без мрамори е като усмивка с липсващ зъб.
Нийл Кинък
Икономистите са си позволили да влязат в капан, където казваме, че можем да прогнозираме, но никой сериозен икономист не смята, че можем. Не очаквате зъболекарите да могат да прогнозират колко зъби ще имате, когато навършите 80. Очаквате те да дадат добър съвет и да отстранят проблеми.
Тим Харфорд
Горката слугиня, която казваше, че вярва в Бог, само когато я боли зъб, кара всички богослови да се срамуват.
Емил Чоран
Канада е мит, който е създаден, за да забавлява децата, като Феята на зъбите. Няма такова място.
Кристофър Мур
Човек с добри мисли никога не може да бъде грозен. Може да имаш крив нос, сбъркана уста, двойна брадичка или криви зъби, но ако имаш добри мисли, те ще блестят от твоето лице и ще направят така, че да изглеждаш добре.
Роалд Дал
Колкото по-напред отива разумът, толкова по-силно скърца със зъби фанатизмът.
Волтер
По време на първата партия ме боляха зъбите. По време на втората ме болеше глава. При третата ме мъчеше ревматизъм, а при четвъртата не се чувствах много добре. А по време на петата? Е, не може по всяко време да печеля!
Савелий Тартаковер
Колкото повече помагаш на хората, толкова повече получаваш по зъбите.
Реймънд Чандлър
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
Следваща