Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Франций" - страница 4
Моторните скутери се появиха на сцената - във Франция и особено в Италия, където първото национално рали за моторни скутери, проведено в Рим на 13 ноември 1949 г., беше последвано от експлозивен растеж на пазара за тези удобни и разумни цени символи на градската свобода и мобилност, популярен сред младите хора и подобаващо отпразнуван - особено моделът Веспа - във всеки съвременен филм от или за Италия.
Тони Джъд
Франция винаги е била начело на цивилизацията.
Франсоа Гизо
Франция може да има целия социализъм, който нейната капиталистическа икономика може да подкрепи.
Франсоа Митеран
Франция е най-прекрасното царство на света след Царството Небесно.
Хуго Гроций
Съединените щати се считат за пуритански общество от много западни държави. Например, те не могат да повярват, че се караме с държавни служители като генерал Дейвид Петреъс, защото той имаше любовница. Във Франция, ако един могъщ мъж няма любовница, той се смята за страхливец.
Бил О'Райли
Не се сещам за конкретна храна, но любимата ми държава за храна трябва да е Франция. Обичам тези ресторанти в средата на селските площади.
Джайлс Фодън
С голямо задоволство заявявам, че отношенията ни с Франция, Русия и други сили продължават на най-приятелска основа.
Джеймс Мънро
Според мен Америка като цяло е много по-топяща, отколкото където и да е в Европа. Разбира се, Европа има много различни националности във всяка държава, но те всъщност никога не се стопяват заедно. Можете да се преместите в Германия, но никога не сте станали германец. Същото важи и за Франция и аз живея там от двегодишна възраст. В Америка всеки може да стане истински американец.
Джейн Л. Роузън
След като сте живели във Франция, не искате да живеете никъде другаде, включително Франция.
Джон Ашбъри
Германия, Италия и Франция изглежда притежават по-малко динамика, отколкото САЩ и другите.
Едмунд Фелпс
Франция трябва да се реформира, да се възстанови и да получи по-голяма конкурентоспособност.
Еманюел Макрон
Липсва ни растеж в Европа, в еврозоната и във Франция и се борим усилено да възстановим и възстановим този растеж.
Еманюел Макрон
Франция е силна, богата страна.
Еманюел Макрон
Аз съм дете на провинциална Франция.
Еманюел Макрон
Франция ще бъде на първа линия в борбата срещу тероризма.
Еманюел Макрон
Предизвикателството е да отворим нова страница в нашия политически живот и да предприемем действия, така че всеки да може да намери своето място във Франция и в Европа.
Еманюел Макрон
Стратегията, която трябва да следваме, е да защитаваме специалните отношения между Великобритания и Европа и по-точно между Европа и Франция.
Еманюел Макрон
Искам да стана президент на всички хора на Франция - президент на патриотите пред заплахата от националистите.
Еманюел Макрон
Франция беше непостоянен спътник както на съпруга ми, така и на мен, нали? Франция беше променяща се - непрекъснато се насочваше към нас, отклоняваше се точно когато чувствахме, че може би най-накрая можем да имаме сигурна основа отдолу.
Алисън Патаки
Финесът за повечето американци означава лек, ... Но това не означава това във Франция. Това означава хармония, баланс, пълнота.
Кърмит Линч
Всъщност не се смятам за имигрант, защото съм роден французин; Винаги съм говорил езика. Никога не съм имал чувството, че съм чужденец. Имах голям късмет: дойдох във Франция и имах достатъчно пари да уча и да наема студио. Така че за мен не беше трудно.
Лейла Слимани
Много е важно да се каже, че френският не принадлежи на Франция и на французите. Сега имате много прекрасни поети и писатели на френски, които не са французи или алжирци - които са от Сенегал, от Хаити, от Канада, от много части на света.
Лейла Слимани
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
5
Следваща