Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Франций"
Не е важно какво ти е дала Франция, а какво не е взела от тебе.
Гъртруд Стайн
Франция - страна в която банкнотите се разпадат в ръцете ти, а не можеш да скъсаш тоалетната.
Били Уайлдър
Франция е загубила битка. Но Франция не е загубила войната.
Шарл дьо Гол
Франция не може да бъде Франция без величие.
Шарл дьо Гол
Когато искам да разбера какво мисли Франция, питам самия себе си.
Шарл дьо Гол
Франция е единственото място, където можете да правите любов седобед без хората да чукат на вратата ви.
Барбара Картланд
Русия, Франция, Германия и Китай. Те почитат своите писатели. Америка все още е погранична страна, която почти трепери от идеята за творческа изява.
Джеймс Мичънър
Във Франция готвенето е сериозна форма на изкуството и национален спорт.
Джулия Чайлд
Накажете Франция, игнорирайте Германия и простете на Русия.
Кондолиза Райс
Любовта във Франция е комедия, в Англия е трагедия, в Италия е опера, а в Германия - мелодрама.
Маргарита де Блесингтън
Франция и Италия все още не са подписали този договор или са се съгласили да се ограничат във военноморските сили между тези нации, но имам увереност, че след време ще го направят.
Франк Билингс Келог
Франция е възхитена от тази нова възможност да покаже на света, че когато има воля, може да успее да се присъедини към народи, които са доближени от историята.
Франсоа Митеран
Когато съм в Русия, скучая по Франция, когато съм във Франция - скучая по Русия.
Борис Спаски
Мразя Франция. Това е като цяла държава на диета.
Гордън Корман
Франция, майка на изкуствата, на войната и на законите.
Жоашен дю Беле
Франция и цяла Европа имат страхотна култура и невероятна история. Най-важното нещо обаче е, че хората там знаят как да живеят! В Америка са забравили всичко за това. Опасявам се, че Американската култура е бедствие.
Джони Деп
Англичаните нямат много добра дикция. Във Франция трябва да произнесяте всичко много отчетливо и ясно, така че обучението по френски от най-ранна възраст ми помогна извънредно много.
Вивиан Лий
Франция не е поетична; тя дори изпитва всъщност вроден ужас от поезията. Сред писателите, които използват стих, тези, които тя винаги ще предпочита, са най-прозаичните.
Шарл Бодлер
В страна като Франция, толкова древна, тяхната история е пълна с изключителни хора, така че те носят тежка тежест на гърба си. Кой би могъл да пише на френски след Марсел Пруст или Флобер?
Мануел Пуиг
Мисля, че Америка и Великобритания имат различна култура от Франция. Те откриха маркетинга и консуматорството преди Франция.
Пиер Дюкан
За да бъдете диетолог във Франция, трябва да сте лекар, седем години проучвания и след това още три години в областта на храненето.
Пиер Дюкан
Ето защо първото условие за успех за Лигата на нациите е твърдото разбиране между Британската империя и Съединените американски щати и Франция и Италия, че между тях няма да има конкурентно изграждане на флоти или армии.
Артър Хендерсън
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
Следваща