Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Целувка" - страница 2
Това е силата на целувката: Няма силата да те убие, но тя има силата да те върне към живот.
Дейвид Левитан
По свой начин целувката беше акт на убийство.
Джеф Линдзи
Целувките между жени означават само, че в тази минута нямат какво да правят.
Джордж Байрон
Три месеца човек седи и те гледа, представяйки си целувка.
Етгар Керет
Твоята първа целувка е твоята съдба.
Алис Сиболд
Направи ме безсмъртен с целувка.
Кристофър Марлоу
Думите са чудесна възможност за комуникация, но те никога няма да заменят целувките и юмруците.
Ашли Брилиант
Не харчете напразно целувките, но не ги и бройте.
Марлене Дитрих
В една целувка ще познаеш всичко, което не съм казал.
Пабло Неруда
Целувам се с мъжете вече 20 години. И през цялото време съм се бояла, че правя нещо неправилно. Химията е много важна за целувката. Вие можете да изиграете каквото и да е, но само не и целувката. Това е тежко.
Рейчъл Макадамс
Те бяха като две части от пропаднала звезда, събрани заедно от споделена история и спомен за незаконни целувки.
Синда Уилямс Чайма
Всичко беше шоколадов сладолед и целувки и вятър.
Франческа Лия Блок
След неговите целувки и прегръдки се чувства, че без тях тялото ми ще се разпадне на парчета.
Франческа Лия Блок
Жените очевидно са силно привлечени от мъже, които имат по-скоро разлики, отколкото прилики в тяхната система за хистосъвместимост. Те го улавят по миризмата и могат да го улавят от целувка.
Хелън Фишер
Днес за джентълмен се счита мъж, който преди целувката изважда цигарата от устата си.
Барбра Стрейзънд
Начинаещият Юда влага в своята целувка много искрени чувства.
Веслав Брудзински
Първата целувка може да бъде толкова ужасяваща, колкото и последната.
Даина Чавиано
В демонстрацията на голи тела в киното няма нищо безнравствено. Но аз се чувствам лично оскърбен, когато на екрана виждам целувка, изпълнена без истинска любов и страст.
Джон Касаветис
Мисля, че по-малкото е повече, когато става дума за целувки във филмите.
Джулия Робъртс
Предпочитам публика да ме харесва, отколкото да не ме харесва, но предпочитам да не ме харесват, отколкото да са апатични, защото това е целувката на смъртта.
Марта Греъм
Само безнадеждният лентяй се ограничава с въздушни целувки.
Боб Хоуп
Целувките - това, което е останало от райският език.
Джоузеф Конрад
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
Следваща