Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Верига" - страница 3
Аз не бих могла да направя и крачка, без да прекъсна верига от хиляди желания!
Ана Катрин Грийн
Евтиността и невежеството се подсилват взаимно. И това е кратък път от това да не знаем кой е в другия край на вашата хранителна верига, да не се грижим - до невниманието както на производителите, така и на потребителите.
Майкъл Полан
Часът пик беше в ход; колата й се превърна в още един чифт фарове в блестяща верига от пътуващи.
Майкъл Прескот
Сервитьорката предлага специалния, вегетариански лазаня. Руиз й казва, че не се е борил по пътя към върха на хранителната верига, за да бъде вегетарианец.
Майкъл Роуботъм
Не се занимавам с това да бъда "приятелски настроен". На първо място, аз съм журналист. Моята работа е истината. Сега съм и други неща - феномен на поп-културата, най-търсеният оратор в лекционната верига на кампуса, каквото и да е. Но вярвам на фактите.
Майло Янопулос
Обединеното кралство е извършило ерес, като е скъсало веригите на ЕС Това е сигнална победа за демокрацията. Това е шамар по европейската система, който все повече се основава на страх, изнудване и лъжи.
Марин Льо Пен
Посетете местния супермаркет или търговска верига. Ще изпитате много визуални стимули, но е малко вероятно другите ви сетива да срещнат някакви убедителни послания.
Мартин Линдстрьом
Хан видя как се гледаха един друг. Никой офицер не гледаше кадет по този начин. Тук нямаше нищо от командната верига. Погледът му съдържаше уважение, доверие и привързаност и тя го последва по същите причини, а не заради някакви отличителни знаци.
Мър Лафърти
Винаги се опитвам да покажа човешката си страна на моите колеги и на цялата верига. Повече от всичко, защото всички сме в един и същи влак, това е част от нашата работа.
Новак Джокович
Приятелството, започнало във война, е по-силно от стоманени вериги.
Рейчъл Ромеро
Наистина няма връзка между алкохола и цирозата. Има връзка между хепатит и цироза. Ето връзка, така че връзка! Можем да кажем, че хепатитът и цирозата са свързани от една верига. Твърдо и здраво едното следва от другото.
Андрей Сазонов
Имаме само един Windows. Нямаме няколко Windows. Те работят в множество форм-фактори, но това е една платформа за разработчици, един магазин, една верига от инструменти за разработчици. И вие го адаптирате за различни размери на екрана и различен вход и изход.
Сатя Надела
Любовта и болката са връзки в една верига.
Себастиен Де Кастел
Работата на писателя в края на краищата не е да диктува смисъла, а да даде на читателя достатъчно парчета, за да създаде свой собствен задоволителен смисъл. Историята е наистина завършена – и се създава смисъл – не когато авторът добави последната точка, а когато читателят навлезе в историята и запълни това малко двусмислено пространство, завършвайки веригата, оставяйки силата да тече през нея.
Селест Инг
Истинските роби не са тези, които са взети насила, поставени във вериги и продавани като роби, а тези, които ще го приемат, морално и физически.
Сембен Усман
Почти безвъзвратно е хората да повярват, че имаме някакво специално отношение към Вселената, че човешкият живот не е просто повече или по-малко фалшив резултат от верига от инциденти, стигащи до първите три минути, но че сме били някак си вградени от самото начало.
Стивън Уайнбърг
Ал Кайда не е нищо повече от верига за доставки на мутанти. Те играят на същата платформа като Уол Март и Дел. Те просто не са сдържани от това. Какво е Ал Кайда? Това е религиозно политическо движение с отворен код, което действа извън световната верига на доставки.
Томас Фрийдман
Животът е верига разочарования, господин Толланд. Верига от надежди, които никога няма да се сбъднат...
Торнтън Уайлдър
В мозъка ми има малко чудовище, което контролира моето съмнение. Самото съмнение е глупаво нещо, без усет и чувство, сляпо и опъващо се в края на дълга верига. Но чудовището е умно. Винаги ме наблюдава и когато съм напълно сигурен в себе си, освобождава съмнението и го оставя да се развихри. дори когато знам, че идва, не мога да го спра.
Франческа Запия
... любовта не е вериги. Истинската любов е напротив, освобождение.
Анхел де Куатие
Но преди да загубите увереност, запомнете това: Вие сте част от непрекъснатата верига от успешни родители, простираща се назад до началото на времето! Вие и вашето бебе сте оцелели, защото сте произлезли от най-добрите майки, най-защитните бащи и най-силните деца, които светът е виждал. Може да не знаете всичко, но това е добре... милиарди родители са го правили преди вас и не всички са били ракетни учени.
Харви Карп
Никой затвор не може да ме задържи; никакви пранги за ръце или крака или стоманени ключалки не могат да ме оковат. Никакви въжета или вериги не могат да ме предпазят от свободата ми.
Хари Худини
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
Следваща