Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Телефон" - страница 3
Не мисля, че хората разбират силата на социалните медии или на телефоните си.
Зендая
Да напише роман може всеки, ако му дадат шест седмици време, писалка, хартия и да махнат телефона и жената му.
Ивлин Уо
Знаеш ли, мобилният телефон е като човек; ако не го включвате всяка вечер, не го зареждате добре, нямате нищо.
Катрин Каултър
Хора от Ню Йорк се обаждаха, за да видят дали все още съм жив. Когато отговарям на телефона, можете да чуете разочарованието в техния глас.
Морис Сендак
За мобилните телефони: Те звънят и звънят, а ти разбираш, че не искаш да говориш с никого. Така че аз винаги натискам копчето "игнорирай".
Кийра Найтли
Всеки, който има дете, знае колко е важно да не прекалявате с играта. Цяла нощ той беше нагоре, играейки някаква игра на смартфона си и ви се струва да кажете, че ако това се случи отново, телефонът го няма. Завинаги. Докато е достатъчно възрастен, за да си купи сам. Дотогава той може да има старата ви Нокия.
Абхиджит Банерджи
Трябваше да внеса в страната един ранен Нокия мобилен телефон с камера от Бахрейн през 2004. Имаше голям черен пазар за тези забранени телефони, като контрабандистите ги криеха в броните на колите или в рамките на вратите на колата, докато митническите служители и полицията използваха ултразвукови устройства за да ги разкрият.
Манал Ал-Шариф
Всички наркодилъри и членове на банди, с които имах работа, имаха [мобилен телефон] много преди някой полицай, когото познавах.
Марк Гудман
Основната измама в ерата на интернет е доста лесна за разбиране дори за финансово неграмотните. Сякаш банки като Голдман увиваха панделки около дини, хвърляха ги през прозорците на петдесетия етаж и отваряха телефоните за оферти. В тази игра вие сте били победител само ако сте извадили парите си преди пъпешът да падне на тротоара.
Мат Таиби
Чудесно е, че интернет може да подобри и ускори нашите комуникации и че компютрите могат да правят всичко, което правят. Това е страхотно. В същото време това променя приоритетите ни. Например преди винаги помня телефонните номера на хората, а сега не знам номера на никого. И така, какво се случва, ако компютърните системи се повредят, но все още имате стационарни телефони? Е, не можах да се обадя на никого, защото не знам номера на никого.
Миша Глени
Не знам, защо в мобилните телефони трябва да звучи мелодията на Моцарт. Считам това за хулиганство.
Мстислав Ростропович
Когато вземете мобилен телефон, това е почти като да имате карта, която да ви избави от бедността след няколко години.
Мухамад Юнус
Мобилните телефони са единствената тема, по която мъжете се хвалят кой има най-малкия.
Нийл Кинък
Два пакета джобна кърпичка, една бутилка вода от 30 сантилитра, един комплект за първа помощ, един пакет кърпички, един портфейл, една туба крем за ръце, един балсам за устни, един телефон, един тампон, една свирка за изнасилване. По принцип най-важното за всяка жена.
Оинкан Брейтуей
В момента има милиард души с достъп до интернет и телефони с функции, които биха могли да използват биткойн като международна услуга за банков превод.
Андреас М. Антонопулос
Харча сто и петдесет долара за мобилен телефон, който има повече функции, отколкото дори Джийн Родънбери би могъл да си мечтае.
Пол Клийв
Пръстите ви искат да са силни. Те не са предназначени да цъкат по клавиатурата или да изпращат ш***** текстови съобщения на глупав мобилен телефон. Те трябваше да бъдат опасни оръжия в ръцете на пещерен човек!
Пол Уейд
През 1999 година казах, че след около десетилетие ще видим технологии като самоуправляващи се автомобили и мобилни телефони, които могат да отговорят на вашите въпроси и хората критикуваха тези прогнози като нереалистични.
Рей Кързуайл
Колко дълго мълчи телефона! Колко гръмко тиктакат часовниците!
Роберт Рождественски
Влизате в ресторант в наши дни и това, което виждате, е всеки с телефона си до себе си. Това е ужасно. Вместо да се концентрират върху връзката, върху нуждите и дейностите и интересите на другия човек, те постоянно гледат телефона си.
Рут Уестхаймер
Виждате семейства в ресторант и децата са на телефона, а възрастните са на телефона. Това е просто катастрофа.
Рут Уестхаймер
До 2013 г. шест милиарда от седемте милиарда жители на земното кълбо притежаваха мобилен телефон.
Рутгер Брегман
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
Следваща