Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Телефон"
Самотата е тогава когато в дома трябва да звъни телефона, а звъни будилника.
Фаина Раневска
Като юноша вие сте в последния етап от живота си, когато ще се радвате да чуете, че телефонът звъни за вас.
Фран Лебовиц
Не използвай телефона. Хората никога не са готови да отговорят на позвъняване. Използвай поезията.
Джак Керуак
Според мен е нужно да се създаде гореща линия, където никога не вдигат телефона: за тези, които никога не следват съвети.
Джордж Карлин
Всичките ми приятели, в същността си не са никакви приятели, а просто хора чиито телефони все още не съм загубил.
Ник Хорнби
Винаги съм искал компютърът ми да бъде толкова лесен за използване, колкото и телефонът ми; желанието ми се сбъдна, защото вече не мога да разбера как да използвам телефона си.
Бярне Строуструп
Технологиите ни предоставят удобствата, които намаляват бариерите на времето и разстоянието - телеграфа и кабела, телефона, радиото и останалите.
Емили Грийн Болч
Обичам да карам с колене. В противен случай как мога да си сложа червило и да говоря по телефона?
Шарън Стоун
Вие няма да получавате 60 000$ на година след училище. Вие няма да станете вице-президент на компания със спътников телефон в колата, преди да печелите пари за тях.
Бил Гейтс
Първоначално приветствах мобилния телефон, тъй като ми се струваше, че ще ви позволи да работите отвсякъде. На мобилния телефон кой можеше да разбере дали седите на клона на дърво или седите в офис? Но вместо това имаше обратен ефект: вместо да ни освободи от службата, тя позволи на службата да ни отнеме свободата.
Том Ходжкинсън
Комуникационните устройства винаги са били използвани за осъществяване на промяна, за осъществяване на революция. Телефон, телеграф - всичко това изглеждаше като много големи подобрения по това време.
Гари Щейнгарт
Изключете имейла си; изключете телефона си; изключете се от интернет; измислете начин да зададете лимити, така че да можете да се концентрирате, когато трябва, и да се откажете, когато трябва. Технологията е добър слуга, но лош господар.
Гретхен Рубин
Пих текила с приятели. Това дори не е питие. Това е начин да се обадите на полицията без телефон.
Дилан Моран
Новият лидер трябва да бъде в състояние да промени една организация, останала без мечти, без душа и без визия ... някой трябва да осъществи това "събуждане по телефона".
Уорън Бенис
Две от най-жестоките, най-примитивни наказания, които нашият град (Холивуд – бел.цит.) прилага към тези, които са изпаднали в немилост, са: празната пощенска кутия и мълчащият телефон.
Хеда Хопър
В XX век любовта - това е телефон, който не звъни.
Фредерик Бегбеде
Не бих се доверил на Никсън от тук до този телефон.
Бари Голдуотър
Аз съм привърженик на гигантските екрани. Но приемам факта, че повечето ми филми ще се гледат на телефони.
Джордж Лукас
Песимистът е този, който не става да излиза от ваната, чувайки звъненето на телефона.
Куентин Крисп
Интересувам се от нивата на мозъчен дискурс. Колко артикулирани са гласовете в главата ви? Знаете ли, има различен глас за телефона и различен глас, ако говорите в леглото. Когато започвате с разказвач, интересно е да помислите откъде идва гласът им, от коя част на мозъка им?
Ан Енрайт
Точно тогава телефонът ми започна да звъни. Пръстенът трябва да е бил повреден и от водата, така че сега имаше висока, остра нотка - нещо от звука, който си представям, че русалката би могла да издаде, ако я удариш в лицето.
Маурийн Джонсън
Обичам, когато се свържа с Маркъс по телефона и докато той казва здравей, мога да чуя музиката, която слуша на заден план. Тази музика е звукът му без мен. Как се заобикаля, когато аз не съм там, което е почти през цялото време.
Меган Макафърти
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
Следваща