Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Наследство" - страница 2
Реинженерингът завладя въображението както на мениджърите, така и на акционерите, изпращайки корпорации на пътешествия на радикален бизнес редизайн, които вече са започнали да трансформират глобалната индустрия. И все пак, освен че им спечелва подобрения в бизнес представянето им, преминаването към организации, които са по-центрирани върху процесите, причинява фундаментални промени в корпоративния свят, промени, които бизнес лидерите едва сега започват да разбират. Какво ще бъде последното наследство на революциите?
Майкъл Хамър
Мисля, че моята латино култура ме оборудва с различна гледна точка от останалите мои колеги и виждането на нещата от различен ъгъл ми помогна много. Чувствам се много горда с моята култура, с моето латино наследство.
Нина Гарсия
Постмодерният театър изглежда не желае да слуша да се говори за текстово или театрално наследство, което третира като не повече от памет в техническия смисъл на тази дума, като незабавно достъпна и многократна банка памет.
Патрис Павис
По подобен начин проблемът с правата на държавата при разпореждането с наследствата, оставени от индивидите, представлява социални аспекти от първостепенно значение.
Рене Касен
Кличко беше действащ шампион в продължение на десетилетие и смятан от мнозина за един от най-великите в тежка категория на всички времена. Никога няма да се изправя срещу друг противник с това наследство.
Тайсън Фюри
И така казвам, че, да, колониализмът беше ужасен и го описвам като наследство от войните, но трябваше да се отдалечим от това досега.
Уангари Маатаи
Едно от най-ценните за мен наследства на баща ми беше духовното. От него научих ценността на смелостта и силата на волята.
Арманд Хамър
Бих искал да продължа да разпространявам посланието си за опазване на природата и да се уверя, че посланието на баща ми - наследството му - продължава да живее.
Бинди Ъруин
Трудно е да отделите вашето запомнено детство и неговото емоционално наследство от детството, преживяно във вашата къща, от вашите деца. Ако имате късмет, децата ви ще ви помогнат да направите това разграничение.
Айлет Уолдман
Растенията, които произвеждат видения, могат да функционират - за онези от нас, които са наследили Новия световен ред на безплодния материализъм, откъснати от духовното ни наследство от злобна култура, която не ни дава нищо друго освен пепел - като талисмани на признание, които пробуждат умовете ни към реалността.
Даниел Пинчбек
Наследството ми няма значение. Не е важно да ме запомнят. Важно е, когато застана пред Господа, той да каже: "Браво, добър и верен слуга." Искам да завърша силно.
Джеймз Добсън
Наследството на родовия капитализъм е, че много хора виждат реформата като евфемизъм за корупция и саморазправа.
Джеймс Суровецки
За всяка млада демокрация най-трудната, но важна стъпка е погребването на наследството от тиранията и създаването на икономика и правителство и институции, които спазват върховенството на закона. Всяка страна е изправена пред предизвикателства пред върховенството на закона, включително и моята.
Джо Байдън
Най-доброто наследство, което бихте могли да оставите, не е някаква сграда, която е кръстена на вас или бижу, а по-скоро свят, който е бил засегнат и трогнат от вашето присъствие, вашата радост и вашите положителни действия.
Джон Гордън
Обичам книжното наследство от лъжи, невероятно е и е забавно да се чете отново и отново.
Елизабет Чандлър
Историята на храните е толкова важна, колкото и барокова църква. Правителствата трябва да признават културното наследство и да защитават традиционните храни. Едно сирене е толкова достойно за запазване, колкото сграда от шестнадесети век.
Карло Петрини
Тегленето на въже между сциентолозите и анти-сциентолозите за наследството на Хъбард създаде два подути архетипа: най-важният човек, живял някога, и най-великият измамник в света. Хъбард определено беше грандиозен, но да го наречем просто измамник означава да игнорира сложността на характера му.
Лорънс Райт
Убеден съм, че светът не е само блато, в което се тъпчат мъжете и жените; и там си и отиват. Има нещо величествено сред жестокостта и трагедиите, и върховно предизвикателство за интелекта е да направи така, че най-благородното и най-доброто да преобладава в нашето необикновено наследство.
Чарлз Биард
Наследството на Горбачов е, че той призова комунизма, отчасти против волята си, но всъщност той го довърши. Без насилие. Без кръвопролития. Освен това се боря да мисля за много други по отношение на истинско наследство.
Хелмут Кол
Победихме Кадафи на бойното поле; сега трябва да го победим в нашето въображение. Не трябва да позволяваме наследството му да разваля мечтата ни. Нека продължаваме да се фокусираме върху истинската награда: единство, демокрация и върховенство на закона. Нека не търсим отмъщение; това би намалило бъдещето ни.
Хишам Матар
Хората, които променят или унищожават произведения на изкуството и нашето културно наследство с цел печалба или като упражняване на власт, са варвари.
Джордж Лукас
Наследството на бихейвиоризма: Направете това и ще получите това.
Алфи Кон
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
Следваща