Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Обувка" - страница 2
Човек прекарва живота си в две места: или в леглото или в обувките.
Ерик-Еманюел Шмит
Чували ли сте някога израза: Извърви една миля в моите обувки и после ме съди? И пишете свои собствени книги.
Ан Рул
Аз купувам женски обувки за да ги използват да бягат от мен.
Мики Руни
Проблемът на нашата цивилизация в е това, че ние престанахме да пием шампанско от женски обувки.
Рекс Стаут
Но внимавай; пясъкът вече е счупен, но стъклото се чупи. Обувките са за танци, а не за бягство.
Франческа Лия Блок
Поезия: три несъответстващи обувки на входа на тъмна алея.
Чарлз Симик
По-лесно е да обуеш чифт обувки, отколкото да опаковаш земята в кожа.
Чогям Трунгпа
Гадно е, изненадващ никой!!!! Ако лошото беше обувка, щяхте да го поберете!!! Ти си глупава пу-пу глава! Имах сексуални отношения с майка ти! Майка ти не беше толкова добра в леглото! Вие, сър, сте окаяна душа! Аз съм гума, ти си лепило!
Брайън Лий О'Мали
Всичко започна с обувка на стената. Обувка на стената изобщо не трябва да е там.
Доктор Сюс
Имам идеята, че маратонките се основават на един вид култова идея – че краката ни са дефектни и имаме нужда от обувки, за да коригираме тези недостатъци. Обувните компании се занимават с продажба на обувки. Но няма доказателства от производителите на маратонки, че са прави. Няма научни данни, че маратонките намаляват нараняванията.
Кристофър Макдугъл
Обувките ми са чисти от вървенето под дъжда.
Джак Керуак
Никога не съм се вземала на сериозно. Понякога просто работя в градината по шорти и с дебели обувки.
Ким Уайлд
Реклама в магазина: "Когато купите едно нещо, получавате второ като подарък." Така че: купи една обувка.
Никита Богословски
Искам Бог, пред когото не трябва да събувам обувките си, не трябва да коленича и да целувам нечия ръка. Бог, който ще разбере моята самота.
Орхан Памук
Много жени считат, че обувките не са толкова важни, но истинското доказателство за елегантността на една дама е това, което е обуто на краката им.
Кристиан Диор
Всички изпитваме малко вълнение от перспективата да си купим чисто ново облекло за първа среща, но не е моментът. Много по-добре е да носите дрехи, особено обувки, които вече сте опитали.
Нина Гарсия
Депресираните хора не могат да водят революция, защото депресираните хора едва успяват да станат от леглото и да обуят обувките и чорапите си.
Андрю Соломон
Всъщност имам повече обувки, отколкото някой някога ще разбере.
Тамара Мелън
Срещите, разбира се, могат да се провеждат навсякъде и не би ли било хубаво да видите вашите колеги да се излежават на тревата със събути обувки?
Том Ходжкинсън
Смятаме, че трябва да работим, защото рекламната индустрия е издигнала желанията до потребности. Вестниците и телевизията непрестанно ни тъпчат с най-новите "задължителни неща", независимо дали става дума за обувки, видеоигри или нагреватели за вътрешни дворове. В резултат на това майките смятат, че "трябва" да работят в Tesco, за да си купят скъпи маратонки.
Том Ходжкинсън
След като ми бъде дадена идея за история, имам милион идеи за това как тя трябва да бъде илюстрирана, но нямам голяма кутия за обувки, пълна с недовършени идеи.
Брайън Селзник
Всичко е наркотик. Семейство, изкуство, каузи, нови обувки... Всички ние просто променяме химиката си, за да избегнем празнотата.
Джос Уедън
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
Следваща