Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Обувка"
Пробват се обувки, не хора. Хората се обичат и уважават, дори когато не са удобни!
Айзък Азимов
Не изкачването на високата планина те изморява, а камъчето в обувката ти.
Мохамед Али
Имате мозъци в главата си. Имате крака в обувките си. Можете да се насочите във всяка посока, която изберете. Вие сте сами. И вие знаете какво знаете. И ТИ си този, който ще реши къде да отиде...
Доктор Сюс
Обувките на висок ток са измислени от жена, която са я целували само по челото.
Кристофър Морли
Всеки ден ви носи възможността да си поемете дъх, да изхвърлите обувките и да потанцувате.
Опра Уинфри
Нямах обувки и почувствах самосъжаление, докато не срещнах човек без крака. Взех неговите обувки и сега се чувствам по-добре.
Джордж Карлин
Дай на една жена удобни обувки и тя ще покори света!
Мерилин Монро
Разбирате, че остарявате, когато се наведете да си завържете връзките на обувките и се чудите какво още бихте могли да свършите, докато сте там долу.
Джордж Бърнс
Ако обувката не приляга, трябва ли да сменим крака?
Глория Стейнем
Може би най-важните неща в живота са доброто легло и удобните обувки. В края на краищата прекарваме целия си живот или в леглото, или в обувките.
Марсел Ашар
Ако имам малко късмет, някой ден ще разбера защо мъжете са толкова измъчени от проблемите на секса. Лично мен ме вълнуват не повече от почистване на обувки.
Мерилин Монро
Да удовлетвориш потребностите си с цената на отказът от желания е равносилно на това да отрежете краката, когато са необходими обувки.
Джонатан Суифт
И все пак, ако една жена никога не се пусне, как изобщо ще разбере докъде е стигнала? Ако тя никога не свали обувките си на висок ток, как изобщо ще разбере колко далеч може да върви или колко бързо може да тича?
Джърмейн Гриър
Нямам три хиляди чифта обувки. Имам хиляда и шестдесет.
Имелда Маркос
Този, който прави обувки, самият той ходи бос.
Робърт Бъртън
Ако някой ти лиже обувките, натисни го с крак, преди да е започнал да те хапе.
Пол Валери
И френските и руските обувки доставят удоволствие: френските - като ги обуеш, а руските - като ги събуеш.
Константин Мелихан
Откровеноста е единственият начин да разговаряте с никого, когато станете толкова близки, че живеете в обувките един на друг.
Лоис Макмастър Бюджолд
Старите приятели, като старите обувки, са удобни. Но старите обувки, за разлика от старите приятели, са склонни да не са подкрепящи: по-лесно е да се спънеш и изкълчиш глезена, докато носиш чифт стари обувки, отколкото при новите обувки, с по-малко отстъпващата им кожа.
Алегзандър Маккол Смит
С пълна с мозък глава и обувки, пълни с крака, вие сте твърде умни, за да тръгнете по някоя не особено добра улица.
Доктор Сюс
Жените винаги мислят, че ако те имат моите обувки, моите рокли, моите фризьори и грим, това ще има същия ефект. Те не разбират нищо за магията, която е необходима. Не знаят, че аз не съм красива, а само се появявам такава в определени моменти.
Анаис Нин
Ако можеш да изминеш една миля в обувките ми, щеше и ти да си луд.
Тупак Шакур
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
Следваща