Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Режисьор" - страница 3
Нищо не може да бъде по-добро от писането на роман, защото то е цялостен израз на вас. Вие просто контролирате всичко. Дори режисьорът няма такова ниво на контрол.
Том Перота
Ако аз спя с режисьора, това съвсем не означава, че аз имам особени привилегии.
Хелена Бонам Картър
Исках хората да знаят, че не съм просто човек, който прави странни видеоклипове в интернет. Аз всъщност съм режисьор и мога да разказвам истории и мога да създам нещо, което е дълго 90 минути, което се чувства точно като всеки друг филм, който гледате в киното, и се надявам да ви хареса.
Шейн Доусън
Знаете ли, чувствам, че моята работа е да напиша книга. Тогава идват режисьори и те правят филм. И те са две наистина различни форми на изкуството.
Айлет Уолдман
Мисля, че съм работил с някакъв куп леко трудни мъжки режисьори, когато бях дете. Оттогава работя с много мъжки режисьори, които обичам, така че вече не виждам различието по пол.
Габи Хофман
Искам да действам, искам да пиша и трябва да следвам добри режисьори.
Джеймс Кордън
Мисля, че една от най-големите задачи на режисьора е да се подреди правилно кастингът.
Дънкан Джоунс
Важно е режисьора и актьора да имат добра химия, а не само актьорите.
Алия Бхат
Наистина не ми трябва много помощ от режисьор.
Кристина Ричи
Едно от нещата, които правите като писател и като режисьор, е схващането за резониращи символи и изображения, без непременно да ги разбирате напълно.
Кристофър Нолан
На мен, както и на всеки друг, му ходят по нервите, когато през цялото време трябва да се демонстрират черти на характера, които при теб ги няма и никога не ги е имало. Всички мечтаят за режисьор, при който има въображение, за да се отърве от стандартите: "нервна блондинка" или "мрачна брюнетка".
Алън Рикман
Само бездарният режисьор си представя себе си във всяка част, иска да се изобразят собствените му мисли и емоции; само бездарните са тези, които правят собствените си ограничения и на актьорите.
Лив Улман
Всеки актьор в дълбоко в душа си вярва на най-лошото което пишат за него. Режисьорите са все едно като събирачи на плодове - където има работа, там и отиват.
Орсън Уелс
Тези режисьори вечно хапят ръката, която им носи златни яйца.
Самюъл Голдуин
Може би звучи абсурдно, но най-доброто нещо, което младите режисьори трябва да направят е да хванат камера и лента и да направят какъвто и да е филм.
Стенли Кубрик
Най-голямата опасност на която е подложен режисьора е да изгуби контрол над филма по време на работата по него. И това се случва по-често, отколкото изглежда.
Франсоа Трюфо
Обичам актьорското поприще, но режисурата е това, с което съм искал да се занимавам от десет години. Половин живот мечтах за това, да бъда режисьор и продуцент!
Бен Стилър
Желязно правило на добрия режисьор е да бъде деспот.
Бен Стилър
Никога не съм придавал на режисьора твърде голямо значение. Моята теория се заключава в това, че на снимките на филма режисьора се явява всичко. Намирайки се на площадката, ние всички получаваме указания пряко от вселенският разум, който ни говори, как да направим филма по-добър.
Джеф Бриджис
Режисьор взема 100 решения на час. Ако не знаете как да вземете правилното решение, не сте режисьор.
Джордж Лукас
За да изразите емоции, трябва да ги черпите от самият живот. Аз не репетирам до изнемога, не се старая по-отрано да проникна в ролята, а аз просто я обсъждам с режисьора и започвам да играя.
Жана Моро
Разбирам, че филма го снима режисьора, а не аз. Моята задача е в това, да въплътя неговата безумна, смахната визия.
Клайв Оуен
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
Следваща