Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Режисьор" - страница 2
Бях буржоазен режисьор, после прогресивен режисьор, а сега вече не съм режисьор, а работещо кино.
Жан-Люк Годар
Родителите ми казваха: "О, един ден той ще бъде режисьор". Исках да бъда актьор.
Куентин Тарантино
Срещат се различни режисьори. Има такива, за които две плюс две винаги е равно на четири, но те все пак искат от теб да им помогнеш в сметките. А има и режисьори, които просто те хвърлят в стаята, заключват вратата, а след това запалват дома и включват камерата.
Майкъл Пит
Цялата вселена е Божият космически филм и че индивидите са просто актьори в божествената пиеса, които сменят ролите си чрез прераждане; Дълбокото страдание на човечеството се корени в твърде тясното идентифициране с текущата си роля, а не с режисьора на филма или Бог.
Парамаханса Йогананда
Мисля, че филмите за наркотици освобождават режисьора да прави интензивни филми.
Рей Лиота
Аз съм режисьор, а не учен.
Роланд Емърих
Професията на филмов режисьор може и трябва да бъде толкова висша и ценна; че никой човек, който се стреми към него, не може да пренебрегне каквито и да било знания, които ще го направят по-добър филмов режисьор или човек.
Сергей Айзенщайн
Ето така и започна моята кариера. Във всеки от тези филми... беше снимана от режисьори, които искаха да заявят, че расизмът е неправилен.
Сидни Поатие
Не бих искал да бъда режисьор и да пиша, както не бих искал да бъда писател и да режисирам филми.
Уолтър Хил
Харесвам режисьори, които са работили като актьори. Те имат опит.
Габриел Юниън
Най-важното нещо за един режисьор е да умее да комуникира.
Кевин Харт
Знаете ли, когато за първи път започнах да правя онлайн видеоклипове, имаше много режисьори, с които се сприятелих, които също го правеха.
Лена Дънам
Обичам да бъда на снимачни площадки с много опитни режисьори, както и с много нови режисьори. Всеки път е процес на откриване. Всеки път научаваш нещо ново.
Марк Уолбърг
Мисля, че това, което прави добрия актьор режисьор, е същото, което прави и добър режисьор. Актьорството е само една от занаятите, необходими за правенето на филм.
Мат Деймън
Не съм феминистка, но просто мисля, че това е наистина готин процес в работата с жена като режисьор.
Мелани Грифит
Един режисьор има почти толкова свобода, колкото един романист, когато си купува хартия.
Стенли Кубрик
Главната роля във всеки филм изпълнява режисьора. Просто не всички се замислят над това.
Бен Кингсли
Боях се да задавам въпроси на режисьорите, боях се от диалог с тях., като че той е бил мой учител чийто диктат е извечен и легитимен. Трябваше да минат години за това, да се науча да питам, за да изясня, прояснявайки позиции. Да се науча да живея на принципа: ако имаш въпрос, задай го.
Джуд Лоу
Когато пиша филм, филмът се предава на продуцент и режисьор и аз тръгвам по своя весел път. С телевизията се очаква и от мен има договор да остана и всъщност да продуцирам това, което съм написал.
Марк Гугенхайм
Това е огромен бюджетен филм, така че беше невероятно да видим как той знае какво иска. Искам да кажа, че това е всичко, което някога можете да поискате от режисьор.
Райън Рейнолдс
Никога не мисля за себе си като знаменитост - или дори актьор всъщност. Мисля за себе си като писател и режисьор.
Рики Джървейс
Наистина се наслаждавах на работата си в телевизията, но проблемът за мен е текучеството на режисьори всяка седмица.
Робърт Карлайл
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
Следваща