Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Режисьор"
Преди да можете да откраднете огън от боговете, трябва да можете да вземете кафе за режисьора.
Дейвид Мамет
Жена, която се съблича публично, ми напомня за режисьор, който в самото начало на филма съобщава загадката.
Алфред Хичкок
Ако искаш да станеш режисьор, то трябва да работиш.
Джон Гудмън
Аз съм чувствителен писател, актьор и режисьор. Приказките за бизнес ме отблъскват. Ако искате да говорите за бизнес, обърнете съм моя противен личен мениджър.
Силвестър Сталоун
Знаете ли, в какво е уникалноста на Уди Алън? Няма никаква разлика между Уди - режисьор и Уди - човек.
Скарлет Йохансон
Режисьорът е самият Колумб . Той иска да открие Америка, а целият екип иска да отиде у дома.
Федерико Фелини
По-добре лош сценарий и добър режисьор, от колкото добър сценарий и лош режисьор.
Бети Дейвис
Предоставям на тухлите и хоросана думите и ситуациите - режисьорът, актьорите и дизайнерите строят къщата.
Ерик Богосян
В театъра режисьорът е Бог, но актьорите, уви, са атеисти.
Жарко Петан
Най-страшният капан, в който може да попадне режисьора е страхът от това, че на този филм на зрителя ще му бъде скучно.
Хаяо Миядзаки
В студиото режисьорът контролира всеки ход на актьора, всяка интонация, всеки израз.
Бела Лугоши
Харесвам режисьорите, които идват на снимачната площадка и създават нещо, което е малко опасно, трудно или необичайно.
Елия Казан
Филмовият режисьор трябва да се снима, независимо какво прави. Ние сме отчаяни хора.
Елия Казан
В крайна сметка, когато застана зад филм, наистина трябва да вярвам във видението на този режисьор.
Кристин Вачон
При продуцирането на филми има вътрешно напрежение между режисьора, парите и продуцента, и това го прави все по-честен и отговорен.
Кристин Вачон
Ако киноактьора е неспособен да импровизира, то значи, той е получил ролята по пазенето на жената на режисьора.
Марлон Брандо
Актьорът трябва да даде всичко възможно, дори ако режисьорът е безполезен.
Никита Михалков
Когато пораснах, все още исках да съм режисьор.
Стивън Спилбърг
Много френски режисьори, след като осъзнаха, че вече няма реална критика, че стандартите от миналото са изчезнали, са много обидени от качеството на филмовата критика.
Вим Вендерс
Всичко е забавление; критиката вече е забавление и изглежда, че френските режисьори са се събудили един ден и изведнъж са разбрали, че вече не са подкрепени.
Вим Вендерс
Обичам да работя с жени режисьори. Не съжаляват, че ви правят обаятелни.
Джак Никълсън
Мисля че филмът е свят на режисьори. Театърът е място на актьори.
Диего Луна
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
Следваща