Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Коса" - страница 2
Отивам в хамам и слагам къна върху кожата и косата си. Дори когато отида в Ню Йорк, оставям душа да тече горещ, за да направя парна хамам в хотела си. Но като приключа с банята се мажа със скъпи френски кремове.
Фатима Мерниси
Косата, която блести, може да изпрати ясен знак, че сте млади и в разцвета на силите си, независимо от действителната ви възраст.
Хелън Фишер
Косата, която изглежда като естествено изрусена от слънцето, ви кара да изглеждате млади, сякаш прекарвате много време на открито. И това се харесва на повечето хора.
Хелън Фишер
Трите момичета седяха и лежаха до нея, държаха се едно за друго, плачеха, ръцете, краката и косите им бяха заплетени като корените на близки дървета, риданията ги разтърсваха като листа при силен вятър.
Шанън Хейл
Косата е част от моя образ, част от моята личност. И при нея не трябва да има случайности: трябва да й поставям гел вертикално всяка сутрин.
Брайън Грейзър
Дайте на някой, който има вяра във вас, плацебо и го наречете хапче за растеж на коса, хапче против гадене или каквото и да е, и ще бъдете изумени колко откликват на вашата терапия.
Бърни С. Сийгъл
Не можете да спрете птиците на скръбта да летят над главата ви, но можете да ги спрете да се гнездят в косата ви.
Ева Ибътсън
Винаги съм имал наистина рошава коса.
Ед Шийрън
Винаги съм живял в хармония с природата и отдавна съм свикнал с мисълта за неизбежността на старостта. Аз не съм от онези, които си стягат кожата, използват боя за коса и джогинг, искайки да отблъснат старостта. Това е естествено и трябва да се приеме.
Жан Рошфор
Не притежавам сешоар - не знам как да го използвам. Повечето сутрини ходя на работа с мокра коса.
Иванка Тръмп
Не ме интересува дали като станете сутрин се миете, дали си слагате грим, дали си решите косата, но вие трябва да носите дрехи – ако искате да изглеждате различни.
Вивиан Уестууд
Тя изглеждаше така, сякаш си беше ресала косата с бъркалка за яйца.
Хеда Хопър
С годините нашият характер почти не се мени, и във всяка възраст ние сме способни да натворим грешки. Косите посивяват по-бързо, отколкото ние се избавяме от своите слабости.
Морис Дрюон
Когато жена променя цвета на косата си, това е знак, че тя започва нов живот.
Олга Токарчук
Чувствам се дяволски стар, когато виждам, че моите връстници ползват гел за придаване обем на косата.
Андре Агаси
Когато започне да духа вятър, задължително е нужно да имаш дълга коса. Защото тя трябва да се развява от вятъра!
Робърт Плант
Мисля, че ако косата започне да пада още в младоста, то старческите проблеми биха били понасяни по-леко.
Шон Конъри
Гордея се с това, което имам. Естествен цвят на косата, отпуснат стил дрехи - всичко това е органична част от мен.
Виктория Бекъм
Какво значи "да опитомиш"? ...ако ме опитомиш, ние ще изпитваме необходимост един от друг. За мен ти ще бъдеш единствен на света. За теб аз ще бъда единствена на света... в живота ми ще грейне слънце, погледни! Виждаш ли житните ниви ей там? Житните ниви не ми напомнят нищо. И това е тъжно! Но твоята коса е с цвят на злато. И когато ме опитомиш, ще бъде прекрасно! Житото, което е златисто, ще ми напомня за теб. И ще обичам шума на вятъра в житата."
Антоан дьо Сент-Екзюпери
Жената е животно с дълга коса и къса мисъл.
Артур Шопенхауер
За жените косата е по-важна от таланта или неговото отсъствие.
Маргарет Атууд
Прокарах припряно ръка през дългата си коса, макар да знаех, че вече е малко късно да се тревожа за външния си вид. Сигурно в главата приличах на разплетена кошница.
Ришел Мийд
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
Следваща