Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Коса"
Колко жалко, че всички, които знаят как трябва да се управлява тази страна, са заети да карат такси или да подстригват коси.
Джордж Бърнс
Зрялост - това е встъпване в тази възраст, когато човек започва да губи коси, зъби и илюзии.
Марти Ларни
И не забравяйте, че земята се радва да усети босите ви крака и ветровете копнеят да играят с косата ви.
Джубран Халил Джубран
Надявам се, че хората разбират, че под косите има мозък, а под гърдите - сърце.
Доли Партън
Следващия път, когато се погледнете в огледалото, просто погледнете начина, по който ушите лежат до главата; погледнете начина, по който расте линията на косата; помислете за всички малки кости в китката си. Това е чудо. И танцът е празник на това чудо.
Марта Греъм
Известна личност е всяка добре-позната телевизионна или филмова звезда, която изглежда така сякаш прекарва повече от два часа, работейки по косата си.
Стив Мартин
Какво ви интересува повече? Децата или косата ви?
Ридли Пиърсън
Тя искаше напълно да обръсне главата си: не искам дълга коса, не искам къса коса, изобщо не искам коса и не искам да съм момиче или момче, Искам да бъда жълто-оранжево листо, което някое малко дете взема и залепва в своя лексикон.
Шърман Алекси
Сивата коса е Божиите графити.
Бил Козби
Червената коса е страхотна. Това е рядко и следователно превъзходно.
Огастин Бъроуз
Древните писания ни казват, че човекът е повече от физическото тяло. Всъщност имаме две тела: физическо и астрално, или фино. Но ние сме душата! Според древните ведически писания на Индия, размерът на душата е 1/10 000 на върха на кичур коса. Той се намира в областта на сърцето и е действителната жизнена сила. Физическото, както и астралното или финото тяло, действа като покривало или костюм, който душата носи в своето пътуване из материалната сфера. Докато преминаваме от костюм в костюм или от тяло в тяло чрез процеса, известен като прераждане, впечатленията от предишни животи се отпечатват върху финото тяло и се носят с нас през всеки живот. В състояние на сън дейността във финото тяло става по-доминираща от дейността във физическото тяло. Нашите сънища често са впечатления, натрупани от много животи.
Бхакти Тиртха Свами
Кажи й, че обичаш косата й, че обичаш кожата й, устните й, защото, в действителност, ти ги обичаш повече, отколкото обичаш собствената си.
Юнот Диаз
Прокарайте ръка през косата си, както правят белите момчета, въпреки че единственото нещо, което лесно минава през косата ви, е Африка.
Юнот Диаз
Обичам да виждам други жени в розово. Добре е за всеки нюанс на кожата и косата.
Елизабет Хърли
Имах най-скъпата прическа, която можете да получите, и се разхождах с коса на ролки зад кулисите и косата ми все още излизаше, сякаш съм изстреляна от оръдие и току-що бях станала от леглото.
Кели Кътроун
Винаги съм казвал, че сивата коса изглежда добре на всички, освен на себе си. За мен това ме кара да изглеждам стар.
Кени Роджърс
Ако искате законът да ви остави на мира, дръжте косата си подстригана и ботушите си блестящи.
Луис Л'Амур
Когато подстригах косата си, целия звук се промени, стилът ми се промени.
Риана
Косата е като приятелите: посивява и оредява.
Дон Аминадо
Не казвам, че имаме власт над всичко в живота си - ако това беше вярно, косата ми щеше да изглежда толкова, толкова различно - но казвам, че няма обстоятелство, при което да сме напълно безсилни.
Марта Бек
Бих ги брал, когато цъфтят. И когато ме извика вкъщи за вечеря, аз ги поставях в косата й и контрастът спираше дъха ми.
Мелина Маркета
Затова два пъти седмично отивам в козметичен салон, където изправям косата си със сешоар. Това е много по-лесно, отколкото да отидеш на психоаналитик и е много повече ми повдига настроението.
Нора Ефрон
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
Следваща