Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Достъп" - страница 2
Състрадателното и уважително приемане на другите е възможно, доколкото човек има достъп до разбиране и приемане на собствената си личностна динамика.
Нанси Макуилямс
Мисля, че наистина страхотното и завладяващо нещо в математиката и физиката е, че тя отваря достъп до всички тези хипотетици - или поне ви дава езика да говорите за тях. Но в същото време, ако даден сценарий е напълно откъснат от реалността, не всичко е толкова интересно.
Рандал Мънро
Демократизирането на търговията се основава на това всеки да има право да упражнява ролята си на микро потребители, микро производители, микро предприемачи, микро инвеститори и микро иноватори. Достъпът до информация премахва първото препятствие пред изграждането на този смел, нов свят. Информационната асиметрия винаги е била в основата на бедността.
С. К. Прахалад
Ако нямаме достъп до факти, не можем да си имаме доверие. Без доверие няма закон. Без закон няма демокрация.
Тимъти Снайдър
Точно както безкрайният достъп до безплатна музика в крайна сметка води до това, че никой вече не се прехранва с музика, безплатната журналистика просто не се изплаща - особено не когато търсачката показва всички реклами.
Дъглас Рушкоф
Автентичността не означава просто, че не филтрирате това, което казвате, а да можете да познавате и да имате достъп до най-добрите части от себе си и да ги привеждате напред.
Ейми Къди
Четенето не е просто бягство. Това е достъпът до по-добър начин на живот.
Карин Слотър
Няма начин, няма как проникна в НОРАД. Това е пълен мит. И никога не съм се опитвал да осъществя достъп до нещо, което се счита за класифицирани правителствени системи.
Кевин Митник
Мога да вляза в LinkedIn и да потърся мрежови инженери и да изляза със списък със страхотни цели за фишинг, защото те обикновено имат администраторски права в мрежата. След това влизам в Туитър или Фейсбук и ги подмамвам да направят нещо и имам привилегирован достъп.
Кевин Митник
Китай е основна сила в Тихия океан и мисля, че имаме работа с някои общи заплахи в този регион: целият въпрос за Корея и стабилността на Корея, целия въпрос за ядрено разпространение, целия въпрос за осигуряване на свободен достъп до нашите кораби които работят в тази област.
Леон Панета
Имах чувството, че живея в някаква видео игра, а хората предопределяха всяко действие, което правех – очевидно като резултат от достъпа до лична информация.
Сиена Милър
САЩ е най-иновативната страна в света, защото всеки има достъп до информация.
Том Кланси
Размерът на доходите на човек оказва значително влияние върху достъпа му до света извън квартала му. С пари той може да преодолее почти всички осезаеми пречки пред общуването, може да пътува, да купува книги и периодични издания и да вкара в обсега на своето внимание почти всеки известен факт от света.
Уолтър Липман
Вярно е, че ми беше отказан достъп до съоръжение във военновъздушната база Райт-Патерсън в Дейтън, Охайо, защото така и не влязох. Не мога да ви кажа какво имаше вътре. И двамата знаем за слуховете относно заловен НЛО и членове на екипажа. Никога не съм виждал това, което бих нарекъл НЛО, но имам интелигентни приятели, които са го направили.
Бари Голдуотър
Снимането на филми наистина е свързано с живота и всички изрази, които различни изкуства са установили, че позволяват достъп до живота. Кинопроизводството засяга всичко това.
Вим Вендерс
Мисля, че трябва да прекратим трайно достъпа до интернет на всяка компания, която изпраща три погрешни известия за авторски права. Три удара и си навън, приятелю.
Кори Доктороу
Колко голяма е силата на молитвата! Би казал човек, че е царица, която винаги има свободен достъп до царя и може да получи всичко, каквото поиска. Не е необходимо, за да бъде изслушана, да се прочете от някоя книга хубава формула, съчинена за случая; ако беше така, колко бих била за оплакване!
Тереза от Лизио
Хората преценяват риска по различен начин, дори когато имат достъп до една и съща информация.
Честър Карас
Туитър почина, когато компанията ми забрани достъпа до платформата си. Знам, че звучи егоистично. Но помнете какво казах току-що. За всичко съм прав.
Майло Янопулос
Ако Интернет, колкото и да е повсеместен сега, се окаже твърде опасен в ръцете на психологически крехките, може би достъпът до него трябва да бъде ограничен. Забраняваме на пияните да шофират, защото са опасни за другите. Не е ли време да направим същото с троловете?
Майло Янопулос
Сега науката потвърди онова, което философи, мистици и други интуитивни хора отдавна декларират: всяко човешко същество е буквално "проектирано за успех" от неговия Създател. Всяко човешко същество има достъп до сила, по-голяма от него.
Максуел Малц
Повишавайки нивото на нашето съзнание, ние можем да получим достъп и да запазим неограничената сила на нашето същество и всеки един от нас може да създава чудеса, които лекуват и вдъхновяват живота ни.
Марк Минкола
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
Следваща