Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Шега" - страница 4
Свикнали сме с историята в съвременните термини като средство за предаване на информация. Със сигурност по телевизията и дори със студийните филми наистина има само една бележка, която получавате, и това е яснота. И хората ще жертват всичко за яснота. Те ще пожертват шегата. Те ще пожертват момента или романтиката.
Ноа Хоули
Имах здраво любопитство и щях да пробвам нещата - да играя много практически шеги. Но това беше по-скоро в главата ми - фантазии за "Какво би станало, ако...?" Като това, което щеше да се случи в клас, ако свалите всички дрехи и бягате из стаята?
Анди Грифитс
Ако не можете да се шегувате с най-ужасните неща на света, какъв е смисълът от шегите? Какъв е смисълът да имаш хумор? Хуморът е за да преодолеем страшните неща.
Рики Джървейс
Истинските расистки шеги или сексистки шеги не са смешни - не защото са обидни, а защото не са верни. Щом шега се основава на неистина, не е смешно.
Рики Джървейс
Можете да се смеете на всичко. Зависи от шегата.
Рики Джървейс
Никога не съм срещал прасе, което да не харесвам. Всички прасета са интелигентни, емоционални и чувствителни души. Всички те обичат компанията. Всички те жадуват за контакт и комфорт. Прасетата имат прекрасно чувство за пакост; повечето от тях изглежда обичат добрата шега и ценят музиката. И това е нещо, което със сигурност никога не бихте подозирали от връзката ви със свинска пържола.
Сай Монтгомъри
Семействата са като държави. Те имат свой собствен език и шеги, и тайни и предположения за правилните и грешни начини за правене на нещата и някои от тях винаги се проявяват при децата, начина, по който нещо на Германия или Австралия винаги се показва на германец или австралиец, без значение къде те отиват. Това се харесва на външни лица или не, там се чувстват като у дома си или не. Това е като вкуса на кориандъра.
Роланд Меруло
Комиксът има ритъм и модел и трябва да влезете и излезете бързо. Така че създавате шега, разказвате шегата и готово.
Стефан Пастис
Наричан съм устен историк, което е нещо като шега. Устната история е била тук много преди писалката, много преди Гутенберг и печатницата. Разликата е, че имам магнетофон в ръка.
Стъдс Търкъл
Всички продуценти ви насърчават, каквото и да е, да го направите повече. Ако имате шега, може ли да е по-смешно? Ако имате последователност от действия, може ли да бъде по-вълнуващо? Това е естеството да си продуцент.
Уолтър Хил
Нашето правителство е хартиен дракон, създаден за паради! Ерата на предсказаното щастие е само шега!
Анчи Мин
Истината често се изразява в шега.
Хърбърт Уелс
Шега беше най-добрият барометър за душевно време.
Чарлс Шефилд
Братята му можеха да го дразнят за ръста му или за броя на белезите, които събираше по тялото си. Можеше да приеме шегата, когато казаха, че ще умре, без никога да спечели честен мач по борба. Но темата за Бетин все още беше твърде умна. Представяше си, че винаги е с нея. Сега, когато затвори очи, му беше трудно да си представи нещо друго.
Шанън Хейл
Гордея се, че вече не правя луди шеги.
Шейн Доусън
Сега пуснах нещо и трябва да си помисля: "О, има милиони хора, които гледат и някои от тях може да бъдат засегнати от шегите, които правя."
Шейн Доусън
Смехът е нещо, което имаме срещу потисничеството и потисниците. Диктаторите мразят хората, които им се смеят. За тях е лесно да унищожат хора, които им се противопоставят. Но ако създавате шеги срещу тях, пишете забавни стихотворения или статии срещу тях, тогава те се чувстват безпомощни и отчаяни. Те не могат да направят нищо.
Бурхан Сьонмез
Мисля, че си струва да се опитаме да бъдем майка, която се радва на това кои са нейните деца, в техните шеги и сериозни въпроси. Майка, която прекарва по-малко време в обсебване какво ще се случи или какво се е случило и повече време да се наслаждава на това, което е.
Айлет Уолдман
Страхът е просто емоция. Жестока шега, с която нашият ум си играе. Трябва да се научите да премахвате страховете.
Дрю Карпишин
Нужно е да се окажеш в гардероб, за да разбереш шегите на хокеистите.
Александър Овечкин
Най-добрият начин да скриете истината е да я разкажете като шега.
Алексей Иванов
Правех моя малък щанд, който направих за красивите момичета, така че те бързо ще ме харесат и няма да се опитат твърде много да ме опознаят извън ролята ми на мъдрец Камерън сирачето. Може би това беше малко като флирт, но и вид защита: Не се приближавайте твърде близо; Аз съм само шеги без съдържание.
Емили М. Данфорт
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
5
Следваща