Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Шега" - страница 3
За някой, който казва, че бракът е само за създаване на поколение, това е шега. Не се омъжих за съпруга си да имам деца. Омъжих се за съпруга си, защото обичам съпруга си.
Аиша Тайлър
По-лесно е да не си правите конкретна шега, в случай че това обижда. Но всяка шега ще обиди някого и винаги съм вярвал, че публиката е по-голяма от един човек. Опасността е, че нещата ще станат скучни.
Дейвид Уолямс
Когато правя книга, я правя за детето, а не за родителя - няма шеги в това за родителите!
Дик Бруна
Историята е стар, объркващ кошмар, който не осъзнава, че най-добрите шеги са най-кратки.
Жюл Лафорг
...нищо не разби сърцето ми като бавната смърт на споделена шега, която някога е изглеждала наистина смешна.
Къртис Ситенфелд
Жените нямат чувство за хумор. На тях не им трябва. Всемогъщият ги направи като постоянна шега на мъжете. От което човек може логично да заключи, че Всемогъщият е жена.
Лорета Чейс
Не разбира ли човек от шеги, пиши го пропаднал. И да знаете: това въобще не е истински ум, та дори и човекът да има пет пръста чело.
Антон Чехов
Ако човек не го счита за красив, той все още може да бъде успешен, ако има няколко шеги в джоба си. И много джобове.
Анди Уорхол
Ако драматург е смешен, англичаните търсят сериозно послание, а ако е сериозен, търсят шега.
Саша Гитри
Този, който се смее последен, не разбира шегата.
Шарл дьо Гол
Живота е нещо като шега, глупаво е да го приемаш насериозно.
Джон Фаулз
Много истини се казват в шегата.
Джонатан Суифт
Кажи му всичко, което иска да чуе. Например, обещай му прошка. Това е най-прекрасната шега, която можете да играете с един затворник. Обещайте прошка.
Кейт Дикамило
Тая любов на шега излезе най-голямата истина в живота ми!"
Блага Димитрова
Шегата често е в резултат на интелектуална беднотия.
Жан дьо Лабрюйер
Но нека бъде с мярка и шегата.
Жан дьо Лафонтен
Във всяка шега са заложени и нейните последици.
Леонид Сухоруков
Зад всяка расистка шега стои научен факт.
Майло Янопулос
Най-много мразя при левицата, че искат да ни спрат да се смеем – да предписват кои шеги са добри и кои не се правят публично и да нарисуват изкуствени линии около определени теми. Намирам за смешни всякакви неподходящи неща.
Майло Янопулос
Шегата разкрива истината, че под този вид на ред се крият радост, смях и безредие.
Мак Барнет
Добрата шега не само е безобидна, но като добра история разкрива съществена истина, която иначе би била скрита.
Мак Барнет
Жените често се опитват твърде много да кажат това, което смятат, че мъжът иска да чуе, да хареса това, което му харесва, да се смеят на всяка шега и толкова се изнервят, когато говорят за себе си, че не излиза нищо интересно.
Матю Хъси
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
Следваща