Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Забавление" - страница 3
Филмите са деградирали до първоначалната си функция като карнавал за забавление - те не предлагат драма, а само тръпки.
Дейвид Мамет
Наистина е забавно, да участваш във филм, който е чисто забавление, което хората искат да отидат и да видят. Мисля, че в сегашната обстановка, при сегашното състояние на нещата хората търсят бягство.
Сиена Милър
Това е, което винаги съм искал да правя, да покажа смеха, забавлението, радостта от танца.
Марта Греъм
Името ми много често се свързва с купони и забавления, но не е вярно. Не съм такъв купонджия.
Роберто Кавали
Забавлението може да бъде десертът в живота ни, но никога основното ястие.
Харолд Кушнер
Децата хвърлят камъни по жабите заради забавлението, но жабите не умират наужким.
Плутарх
Грубостта не е забавление и ако е така, това е за сметка на друг човек.
Марко Пиер Уайт
Никой не иска да се откаже от времето със семейството или забавленията, затова вместо това се отказва от съня.
Матю Уокър
"Удоволствие" е дума, за която мисля много, за разлика от "забавление". Те са много, много различни.
Мег Уолицър
За мен, както и за всеки друг, римляните са обект не само на история и разследване, но и на въображение и фантазия, ужас и забавление.
Мери Биърд
Забавлението и просперитетът вървят ръка за ръка - запомнете това.
Наталия Правдина
Не е тайна, че голямото американско забавление вече не е бейзбол. Сега това е святост.
Нейтън Хил
Единственото нещо, което е ужасно при пътуването за забавление, е да пишеш за него.
Патрик О'Рурк
Преследването на забавление е изтощително. Да се забавляваш е просто забавление. Много по-отпускащо само да си вършите работата, не мислите ли? Искам да кажа, ако ви е приятно.
Питър Хелър
Не можете да отнемете противоречието. Част от забавлението е, че противоречието никога всъщност не отшумява.
Пол Шрейдър
Спомням си, че си мислех, че съм пропуснал забавлението и вълнението, след като напуснах корпоративния свят, за да работя у дома. Търсете другарство чрез работа в мрежа. Планирайте време за него; ако не го направите, никога няма да успеете.
Райън Блеър
За мен музиката е забавление - какво друго може да бъде? Всъщност това е единственият език, който знам от този, който е универсален.
Рей Чарлс
Футуризмът в крайна сметка беше помрачен от връзката си с фашизма, но в началото той беше напълно авангарден и исках да мечтая за фантомна връзка от ранните футуристи до политически радикална Италия от 70-те години на миналия век, време на забавление, игра, подривна дейност - ако също насилие и хаос.
Рейчъл Къшнър
- В мое лице ще намерите - отговори Гийом, - неизчерпаем източник на изненада и забавление.
Андрю Никол
Да, хороскопите все още продължават да съществуват в популярните вестници, но те са там само за сериозно оспорваните от науката или за забавление; идеята, че звездите определят съдбата ни, е загубила всяка интелектуална валута.
Робърт Шилър
Сексът не е грях. Много хора се оплакват, че това отнема цялото забавление от секса.
Рут Уестхаймер
Дайте на хората религия или идиотски забавления, за да ги предпазите от разбирането, че всъщност те са просто роби на системата.
Самюел Бьорк
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
5
Следваща