Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Забавление" - страница 2
Вселената е студена. Забавлението е огънят, който разтапя блоковете на трудностите и създава кипящ празник на живота. Това е правото на раждане на всяко същество, право не по-малко свято за това, че е било стъпкано от началото на времето.
Ник Бостром
Никога не трябва да се влюбвате в собствените си изрезки от пресата, защото в природата на звяра е същите журналисти, които ви изграждат между понеделник и петък, да ви съборят за забавление през уикенда... Навикът на семейството ми да живее в миналото ми изглежда патологично, дори опасно. Ако цялото величие е в миналото, какъв е смисълът от бъдещето?
Стивън Картър
Мисля за моите романи като за забавление.
Стивън Картър
Аз съм старомодна и мисля, че четенето на книги е най-славното забавление, което човечеството все още е създало.
Вислава Шимборска
Да, не чета книги за забавление.
Елизабет Олсън
Само страна, която се чувства неуязвима, може да си позволи политически сътресения като забавление.
Лайънъл Шрайвър
Всеки сам се забавлява. Ако не го направите сами, не е забавно. Това е забавление.
Дейвид Мамет
Забавлението отприщва творчеството. Това е едно от семената, които засаждате, за да получите идеи.
Джак Фостър
Звукът и музиката са 50% от забавленията във филма.
Джордж Лукас
Стилът е свързан със забавлението. Истинският стил не е в това да имате гардероб, пълен със скъпи и красиви неща - вместо това трябва да знаете кога, къде и как да използвате вашата колекция.
Нина Гарсия
Колежът е свързан с три неща: домашна работа, забавление и сън... но можете да изберете само две.
Анди Стърн
Поучително е например да се проследи упадъкът на компютърната индустрия във визията, идеализма, креативността, романтиката и чистото забавление, тъй като тя става все по-важна и просперираща.
Робърт Шей
Опитвам се да превърна енергията си в просто забавление.
Соланж Ноулс
Луцифер има чувство за забавление в живота; той просто обича да играе с хора. Но чувството за хумор на шоуто е това, което прави шоуто забавно, а не тъмно.
Том Елис
Искам просто фантастиката да остане жизненоважна сила за забавление, а не само за съзерцание. И двете неща могат да съществуват.
Гари Щейнгарт
Наслаждавам се на забавлението от провала. Забавно е да се провалиш, повтарях непрекъснато. Това е част от амбицията; това е част от креативността. Ако нещо си струва да се направи, струва си да се направи лошо.
Гретхен Рубин
Живеем в култура, в която всичко е създадено за нашия комфорт или забавление, но нищо не задоволява. В основата си ние оставаме ненаситни, постоянно в търсене на нови стоки и приятни усещания, които да запълнят празнотата.
Даниел Пинчбек
Чудесно е да кажете на хората, че имате свое собствено шоу, но там забавлението спира.
Дейвид Спейд
Опитвам се да промъкна малко образование в забавлението. Ние не проповядваме на хората, но се опитваме да им дадем много силни послания.
Джереми Уейд
Начинът, по който пиша романи по-специално, обикновено не очертавам; Просто пиша. Част от забавлението е откриването на случващото се в историята, докато продължавам.
Джон Скалзи
Трябва да забраним лова, предлагам, ако няма друга цел освен спорт и забавление. Това трябва да е против закона.
Кас Сънстейн
Забавлението за мен в сътрудничество е, едно, работата с други хора просто ви прави по-умни; това е доказано.
Лин-Мануел Миранда
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
Следваща