Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Гол" - страница 4
Това е лош сън: моят учител по английски стои гол в подножието на това леко неравно легло, стискайки чифт не съвсем бели гащи в ръката си, изучавайки ме с този зловещ поглед на лицето си, онзи, който получава, когато той чете на глас в клас и иска да мислим, че е трогнат от пасажа.
Том Перота
Срещнах Луната, която беше дебела и гола жена, седнала на хоризонта.
Антонио ди Бенедето
...работата на нападателя се състои в това, да вкарва голове, и ако не ги вкарваш, хората мислят, че ти играеш лошо.
Фернандо Торес
Аз, при светлината на яркият ден, видях в твоята гола красота всички грехове на нощта.
Ханс Хайнц Еверс
Ако обаче наистина трябва да бяга, той ще има по-сериозни проблеми от голия си задник.
Юрий Нестеренко
Внезапно ми се стори, че човек без инструментите си в никакъв случай не е благороден дивак, а просто безпомощен гол примат, обречен на бърза смърт.
Бен Бова
Кратките истории могат да бъдат доста ярки и голи, освен ако не поставите точните подробности. Подробностите правят историите човешки и колкото по-човешка може да бъде една история, толкова по-добре.
В. С. Притчет
Човек без традиция е гол.
Виктория Токарева
Аз искам само това от вас. Няма да ви кажа, ако изпуснете пас или пропуснете глава, която ни коства гол, стига да знам, че давате 100 процента. Бих могъл да ти простя всяка грешка, но няма да ти простя, ако не предадеш сърцето и душата си на Барселона.
Гийем Балаге
Доказателствата за праисторически останки, съчетани със сравнителни данни от живи месоядни животни и други живи примати, ни дадоха картина на това как голата маймуна трябва да е използвала това сексуално оборудване в далечното минало и как той трябва да е организирал сексуалния си живот. Съвременните доказателства изглежда дават почти същата основна картина, след като човек е изчистил тъмния лак на общественото морализиране.
Дезмънд Морис
Страстта в никакъв случай не е по-пълноценният живот, какъвто изглежда в мечтите на юношеството, а напротив, е вид гола и оголваща интензивност, наистина, горчива бедност, обедняване на ума, изпразнен от цялото многообразие, обсебване на въображението от един образ.
Дени дьо Ружмон
Добрият вратар е не този, който постоянно е скрит зад добра защита, а е този, който в безнадежден момент може да спаси отбора си от допуснат гол.
Джанлуиджи Буфон
Човекът имаше голям късмет, че е изобретил книгата. Без него миналото напълно щеше да изчезне и щяхме да останем без нищо, щяхме да бъдем голи на земята.
Джеймс Солтър
Обичам да ям пиле с голи ръце. Кара ме да искам да ръмжа на хората, дори повече от обикновено.
Джери Смит-Реди
Защото какво е да умреш, освен да стоиш гол на вятъра и да се стопиш на слънцето? И когато земята ще претендира за вашите крайници, тогава наистина ще танцувате.
Джубран Халил Джубран
Чувствам се гола, беззащитна и неимоверно виновна пред себе си. Колко наивна бях. Не забелязах, че живея в изкуствен свят, измислен от други хора за мен.
Йоаким Зандер
Несъмнено, че само една майка е в състояние да заложи правилната чувствителност в основното възпитание на човек. Нейните реални постъпки, към които я подбужда само един гол инстинкт, се явяват, по същество, правилни, естествени средства за нравствено възпитание.
Йохан Песталоци
Ние не сме голи, ние сме облечени в небе!
Кели Армстронг
Тя приличаше толкова много на ангел, понякога ми се искаше да прокарам ръка по голия й гръб, само за да се уверя, че няма крила.
Л. Дж. Шен
Да обичаш през деня съвсем не е същото като да обичаш през нощта: голото тяло на дневна светлина изглежда по-смело, по-откровено.
Летисия Коломбани
Истината не ни освободи толкова, колкото откъсна една внимателно изградена фасада, оставяйки ни голи, за да започнем отново.
Лиса Ангър
Защо не нарисувате голи момчета, просто за да бъдем честни? Голите жени са изкуство, голите момчета са не-не, обзалагам се. Вероятно защото повечето художници са мъже.
Лори Халсе Андерсен
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
5
Следваща