Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Гол"
Паметта за това, че скоро аз ще умра – най-важния инструмент, който ми помага да взимам сложни решения в моя живот. Защото всичко останало – чуждото мнение, всичката тази гордост, всичкия този страх от неудобство или провал – всички тези вещи падат пред лицето на смъртта, остава само това, което действително е важно. Паметта за смъртта – най-добрия способ да избегнем мислите за това, че има какво да губите. Вие сте голи. У вас вече няма причини да не последвате зова на своето сърце.
Стив Джобс
Голото ти тяло трябва да принадлежи на този, който обича голата ти душа.
Чарли Чаплин
Често най-сигурният начин за дезинформация – е стриктно да се придържаме към голата истина.
Марк Твен
Дарбата без гениалност не надвишава особено нивото на голата виртуозност.
Георг Хегел
Пълната и голата истина е предмет на науката, а не на изкуството.
Алексей Константинович Толстой
Хлябът, който пазиш в резервите си, принадлежи на гладния; дрехата, която лежи в скрина ти, принадлежи на голия; златото, което си заровил в земята, принадлежи на бедния.
Василий Велики
Човекът сам в момента на раждането си, хвърлен гол върху голата земя, тя [Природата] се оставя на викове и оплаквания.
Плиний Стари
Шанел, генерал дьо Гол и Пикасо са трите най-важни фигури на нашето време.
Андре Малро
Едва когато отливът се случи, откривате кой е плувал гол.
Уорън Бъфет
Истинският мъж е мъж дори тогава, когато е гол.
Станислав Йежи Лец
Но за мен няма значение кой вкарва головете, стига да печелим.
Стивън Джерард
В интерес на изкуството можете да се появявате на сцената и голи, но трябва да се върнете от там не само облечени, но и по-чисти ... Но колкото и да е, искам да сте последният човек, който да стане поданик на острова на голите.
Чарли Чаплин
Поезията е гола жена, гол мъж и разстоянието между тях.
Лорънс Ферлингети
Мирът на земята е възможен само при определено хармонично съотношение на душата с разума. Господството на разума води до гола техника и до война.
Михаил Пришвин
Всяка организация трябва да допуска бунтари, които казват на царя, че е гол.
Колин Пауъл
Трябва да стреляш, да искаш да вкарваш голове без значение как. Просто вкарай този гол! Не може да се страхуваш да пропуснеш.
Денис Бергкамп
Но аз мразя произведения, които са чиста измислица, даже най-фантастичният сюжет трябва да бъде фактически оправдан, само лъжецът се ръководи от гола измислица.
Джордж Байрон
Голата истина е винаги по-добра и от най-добре облечената лъжа.
Ан Ландърс
Хрумна ми, че да имаш гола жена по радиото би било възмутително. И все пак кого наистина ще обиди? Всичко е театър на ума. Дори всъщност не знаеш дали е гола или не.
Хауърд Стърн
Какво лошо има в това да си гол? Не мисля, че има нещо лошо в това. Плащам си данъците. Аз съм добър човек. Аз съм добър баща - все пак се опитай да бъда. Опитвам се да правя правилните неща в живота.
Хауърд Стърн
Умът, подобен на дом, е обзаведен от собственика му, така че ако неговият живот е студен и гол, той може да обвинява не друг, а себе си. Имате шанс да изберете от доста елегантно обзавеждане.
Луис Л'Амур
В сражението самò по себе си численото превъзходство не дава преимущество. Не трябва да се тръгва на атака, опирайки се само на голата военна мощ.
Сун Дзъ
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
Следваща