Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Миля"
Пътят от хиляди мили започва с първата крачка.
Лао Дзъ
Бъдете мили с белите, те се нуждаят от вас, за да преоткриете тяхната човечност.
Дезмънд Туту
Растежът е неравномерно движение напред: две стъпки напред, една назад. Не забравяйте за това и бъдете много мили към себе си.
Джулия Камерън
Колко мили биха били жените, ако не се стремяха упорито да бъдат щастливи.
Марсел Ашар
Животните са много мили приятели: не задават въпроси и не критикуват.
Джордж Елиът
Аз съм колекция от мисли и спомени, които харесвам или не. Аз съм нещата, които са ми са се случили или които съм направил. Аз съм дрехите, които нося на гърба си. Аз съм всяко място и всеки човек и всеки обект, които някога съм срещал. Аз съм торба кости, събрани в скала, която се върти хиляди мили в час.
Маколи Кълкин
Животните не са тук, за да можем да правим както желаем. Ние не сме техните началници, ние сме техните равни. Ние сме тяхното семейство. Бъдете мили към тях.
Рики Джървейс
Победата се печели не в мили, а в сантиметри. Спечелете малко сега, задръжте земята си и по-късно спечелете още малко.
Луис Л'Амур
Фермерството изглежда твърде лесно, когато вашият плуг е молив, а вие сте на хиляда мили от царевичната нива.
Дуайт Айзенхауер
Ако не можете да бъдете мили, поне бъдете неясни.
Джудит Мартин
Човек на кон, на колело или пеша ще види повече, ще почувства повече, ще се наслади на повече за една миля, отколкото туристите в моторни превозни средства могат за стотици мили.
Едуард Аби
За красиви очи търси доброто в другите; за красиви устни изричай само мили думи; а за хубава стойка, върви с мисълта, че никога не си сама.
Одри Хепбърн
Чували ли сте някога израза: Извърви една миля в моите обувки и после ме съди? И пишете свои собствени книги.
Ан Рул
Когато обичаме някого, любовта ни става очевидна или истинска само чрез нашето усилие – чрез факта, че за този някой (или за себе си) правим допълнителна крачка или изминаваме допълнителна миля. Любовта не е без усилие. Напротив, любовта е трудна.
Морган Скот Пек
Предпочитам стая, пълна с мили плюшени мечета, отколкото диамантена огърлица в сейф.
Рани Мукерджи
Кабул е... хиляда трагедии на квадратна миля.
Халед Хосейни
Ще дойдеш ли с мен, мили Читателю? Аз ви благодаря. Дайте ми ръката си.
Хауърд Пайл
Беше толкова тихо, тихо в резерват, където можете да чуете как някой пие уиски на скалите на три мили разстояние.
Шърман Алекси
Аз съм по-щастлив от дядо ми, който не се движеше на повече от пет мили от селото, в което е роден.
Дейвид Атънбъро
Защо хората не могат просто да седят и да четат книги и да бъдат мили помежду си?
Дейвид Балдачи
Хората не разбират, че дивите животни не са мили създания, които е приятно да галиш. Те могат сериозно да ви осакатят. Но хората ги даряват с човешки качества, и за това обвинявам Уолт Дисни.
Джеймс Камерън
И все пак има моменти, в които съм омагьосана от всяка измината миля, от всяко ядене, което съм изяла, от всеки познат човек, от всяка стая, в която съм спал. Колкото и обикновено да изглежда, има моменти, когато това е извън въображението ми.
Джумпа Лахири
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
6
Следваща