Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Играч" - страница 4
Тенисът е спектакъл, но за играчите винаги е важен крайният резултат.
Рафаел Надал
Правилата на играта се промениха. Броят на играчите се увеличи. Бързо възникват нови картели, които поглъщат територии и цели региони. Това е лудо правене, всички тези нови картели. По-гъвкави структури, по-бързи реакции, познаване на новите технологии, показно зловещи убийства и неясни, псевдорелигиозни философии. Това е съвсем ново ниво на лудост.
Роберто Савиано
Трябва да благодаря за работата на целият отбор: един играч не може да покаже отлична игра, ако останалите играят лошо. Отборът е много важен, за да покажеш индивидуалното си ниво в света на футбола.
Серхио Рамос
Почти всеки един от гените, който се оказва ключов играч на рак, има жизненоважна роля в нормалната физиология на организма. Гените, които позволяват на мозъка и кръвните ни клетки да се развият, са замесени в рака.
Сидхарт Мукхърджи
Последният играч, при когото искате топката да отиде, е най-добрият играч на планетата.
Стивън Джерард
Лоялността изглежда не е толкова в играта в наши дни, когато играчите напускат клубовете си, което ги направи звездите, които са днес, или за да търсят лична слава, или да напълнят джобовете си. Но един човек служи като олицетворение на клубната лоялност.
Стивън Джерард
С изтичането на британския и френския империализъм след края на Втората световна война, Америка стана основният външен играч в арабските дела.
Стивън Кинзър
Въпреки че мисля за себе си като за най-великия играч в тежка категория, аз уважавам легендите от миналото за това, което направиха. Но те не са моите герои.
Тайсън Фюри
Когато отидох в гимназията, най-страстното ми желание беше да бъда професионален играч на бейзбол. Но нещо в мен ми каза, че това няма да се случи.
Том Улф
Вярвам, че играта трябва наистина да усеща какво чувстват играчите и да се променя според това.
Хидео Коджима
Ако искаме да направим действително велик отбор, в нея непременно трябва да играят велики играчи.
Хуанде Рамос
Като всеки добър шаман, професионален бейзболен играч или политик, майка ми винаги отговаряше на въпросите с въпроси.
Шърман Алекси
Понякога ми се иска да бях малко по-спокойна, но тогава нямаше да бъда същият играч.
Щефи Граф
Животът е игра. Щастливите хора са играчите. Нещастните хора са зрителите. Кой бихте искали да бъдете?
Ърни Зелински
Всички играчи им е трудно да се смирят с краят на кариерата си. Ние винаги се борим с времето, но в един прекрасен ден всеки от нас умира - и в живота, и в спорта.
Бишенте Лизаразу
Страхотните играчи се определят от таланта, желанието и желанието им да играят според кода.
Блеър Сингър
Ако се тревожите за това, което всички се опитват да направят, вие ставате зрител, а не играч.
Брент Уийкс
По мое мнение стилът на играча не би трябвало да се формира само от влиянието на един велик майстор.
Василий Смислов
Нима уважаващите себе си играчи ще обръщат внимание на нещо друго освен на играта?
Алан Сноу
За Гуардиола се възприемат тактически концепции, ако играчите имат правилното отношение и разбират какво правят.
Гийем Балаге
Що се отнася до позиционната игра, той настоя да се увери, че играчът остава в съответната зона, особено когато топката е загубена.
Гийем Балаге
Ние сме родени да бъдем играчи, а не пeшки.
Даниъл Пинк
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
5
6
Следваща