Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Играч" - страница 2
По отношение на способностите за игра няма какво да избирате между номер едно и 100. Вместо това, въпросът е кой вярва и кой го иска повече? Кой играч е психически по-силен? Кой играч ще се бори най-силно в големите точки? Това са нещата, които определят кой е шампионът.
Новак Джокович
Знам какво е да печелиш неща. Имате нужда от определен тип играч с решимост да печелите. Виждаш го в очите.
Рууд Гулит
Футболът се развива, става по-бърз, играчите се развиват като атлети.
Рууд Гулит
Мисля, че имаме много играчи в отбора, които са по-подходящи за европейския футбол в момента.
Стивън Джерард
До времето, когато бях на 14 години, бях сигурен, че ще бъда бейзболен играч от голямата лига. Но този сън се събуди грубо, когато ме изгониха от гимназиалния бейзболен отбор.
Фил Найт
Вие можете да научите много повече от изгубените игри, отколкото от спечелените. Вие сте длъжни да загубите стотици игри, преди да станете добър играч.
Хосе Раул Капабланка
На мен не ми е нужен играч - прекрасен човек с великолепен характер. Тези качества искам да виждам в децата си. На мен ми е нужен този, който вкарва топката в мрежата.
Жузе Моуриньо
Няма стратегия за развитие, по-полезна за обществото като цяло - както за жените, така и за мъжете, от тази, която включва жените като основни играчи.
Кофи Анан
Голям бейзболист става онзи играч, който се възползва от шанса.
Бранч Рики
Само в бейзбола отборният играч може да бъде и чист индивидуалист, и отборен играч в рамките на правилата и духа на играта.
Бранч Рики
Той е играч от световна класа, който не се нуждае от представяне.
Алесандро Дел Пиеро
Футбола - това е отбор, колектив, а не един-два-три звездни играча.
Пеле
Роналдиньо е най-великият играч на света в този момент, без съмнение, той е играч, който носи на бразилците най-голяма радост.
Пеле
Така че тук, в Арсенал, често се изненадваме, когато ни покажат някои от вестниците, а в долната част на статия има ред, в който се казва, че ако знаете някой, който е имал връзка с играч, обадете се на този номер. За нас е много странно.
Денис Бергкамп
Целта ми е да играя колкото се може повече игри и да изляза и да бъда отново един от 11-те играчи.
Денис Бергкамп
Меси на Световната купа 2014? Той показа защо е най-добрият играч в света. Беше удоволствие да го видя как играе.
Алесандро Дел Пиеро
Да бъдеш отборен играч не трябва да означава изискване за просто подчинение и съответствие.
Алфи Кон
Трябва постоянно да сте успешни, за да сте един от най-добрите играчи в света и всичко е възможно в живота.
Новак Джокович
Харесвам упорити играчи. Поне имат мнение. Дали са прави или не, това няма значение за мен.
Рууд Гулит
Когато играех, получавах расистки обиди, но бях само един от малкото чернокожи играчи и не бяхме подкрепени от властите.
Рууд Гулит
Ако даден играч е обиден на расова основа, той трябва да има право да напусне терена.
Рууд Гулит
Във всеки "самобитен" гений, било то художник или учен, има някаква тайна - както при хазартния играч или както при медиума.
Уистън Хю Одън
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
5
6
Следваща