Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Играч"
В днешно време има английски играчи, които се явяват звезди в своите клубове, но не е и в своята страна. Това е трудно да се обясни.
Диего Марадона
В моят отбор вратарят се явява първият атакуващ играч, а нападателят - първият защитник.
Йохан Кройф
Добрият играч винаги е късметлия.
Хосе Раул Капабланка
Тайната, която никога не трябва да съобщаваме на играчите, е, че не се нуждаят от никакви правила.
Гари Гигакс
Сега аз съм футболен фанатик. Аз го знам, понеже за един ден аз осъзнах, че не съм никакъв футболен фанатик. Аз съм фанатик на Челси. Челси - това е единственият отбор, който умее да играе. Играчите на Челси, извън всяко съмнение, притежават на-впечатляващите репродуктивни органи. Сега Станфорд Бридж е моята църква. Хората, играещи там, - моите Богове.
Джереми Кларксън
Правителството е рефер и не трябва да се опитва да стане играч.
Роналд Рейгън
Победата достига не добрият, а по-добрият играч.
Савелий Тартаковер
Добрите играчи се намират там, където е шайбата. Великите - там, където тя ще бъде.
Уейн Грецки
Не е достатъчно да бъдеш добър играч - трябва да можеш и добре да играеш.
Зигберт Тараш
Въз основа на всички критерии - военна сила, икономическо влияние, културно господство - Америка остава номер едно, въпреки че други, нови играчи все по-често я предизвикват в тази роля.
Робърт Кейган
Когато не можете да измамите играта, най-добре намерите начин да измамите играча.
Скот Линч
Мисля, че всеки играч слуша името му да се пее и това е нещо, което наистина ми харесва.
Стивън Джерард
Но мисля, че финалът на Шампионската лига поставя огромен натиск върху всеки играч и мениджъра, но ние се наслаждаваме на напрежението и се надяваме, че можем да отидем там и да го спечелим.
Стивън Джерард
Само играчът с инициативата има право да атакува.
Вилхелм Щайниц
Вече всички ключови играчи са на разположение във Вашингтон и в щатските правителства в цяла Америка, за да определят официално въглеродния диоксид като замърсител и да приемат закони, които облагат гражданите за въглеродните ни отпечатъци.
Джон Колман
Теорията на игрите е теория за стратегическото взаимодействие. Тоест, това е теория за рационално поведение в социални ситуации, при които всеки играч трябва да избере хода си въз основа на това, което според него може да е контра ходовете на другите играчи.
Джон Харшани
Шахматната дъска е светът, парчетата са явленията на Вселена, правилата на играта са това, което наричаме законите на Природата, а играчът от другата страна е скрит от нас.
Томас Хъксли
Игрите се печелят от играчи, които се фокусират върху игралното поле - а не от онези, чиито очи са залепени към таблото с точките.
Уорън Бъфет
В Холандия, Испания и Франция, откъдето идват толкова много от нас, хората не се интересуват от сексуалния живот на своите играчи. Не чуваме тези истории - дори в Италия, където медиите са точно на върха на футбола.
Денис Бергкамп
Да бъдеш принцеса означава да играеш на живота. Да бъдеш кралица означава да бъдеш сериозен играч... Целта на живота като жена е да се изкачи на трона и да управляваш със сърце.
Мариам Уилямсън
Когато сто момичета опитват да крещят по играча, това не е тренировка.
Марсело Биелса
Световни теоретици на конспирацията, вярващи в скритите ръце на Ротшилд, масоните и илюминатите, ние, скептиците, ви дължим извинение. Ти беше права. Играчите може да са малко по-различни, но вашата основна предпоставка е правилна: Светът е нагласена игра.
Мат Таиби
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
6
Следваща