Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Отвор"
Първо бъди като невинна девица - и противникът ще ти отвори вратите си. После бъди като отскубнал се заек - и противникът няма да успее да приложи защитни мерки.
Сун Дзъ
Бог, Великият Даряващ, може да отвори цялата вселена за нашия поглед в тясното пространство на една единствена земя.
Рабиндранат Тагор
Ако спрем да мислим за бедните като жертви или като бреме и започнем да ги разпознаваме като устойчиви и креативни предприемачи и ценим съзнателните потребители, ще се отвори цял нов свят на възможности.
С. К. Прахалад
Да имам някакъв отчет за моите мисли, нрави, познанства и действия, когато настъпи часът, в който времето е по-пъргаво от паметта, е причината, която ме кара да си водя дневник: дневник, в който трябва да изповядвам всяка своя мисъл, трябва отвори цялото ми сърце!
Фани Бърни
Ислямът беше като умствена клетка. Отначало, когато отворите вратата, птицата в клетката остава вътре: тя е уплашена. То е интернализирало затвора си. Отнема време на птицата да избяга, дори след като някой е отворил вратите на клетката й.
Аян Хирси Али
Когато Бог иска да отвори пред теб нова врата, той затваря предишната.
Виктория Токарева
Е, това е много наложително Северна Корея да отвори врати навън.
Ким Де Чун
Следвай своите вдъхновения, и Вселената ще отвори за теб врати там, където по-рано са били стени.
Джоузеф Камбъл
Опитайте се да отворите малко ума си и да се отдалечите от твърдите мнения за това какви трябва да правят и да бъдат хората - освен ако не сте били там.
Ан Рул
Отвори очите си и виж каквото можеш с тях преди да се затворят завинаги.
Антъни Доер
Чувствах се напълно у дома си в Мексико - говорех на испански с братовчедите си, тичах из Акапулко и тъпчех лицето си с къртици и домашно приготвени тортили. Мексико отвори сърцето ми.
Айми Гарсия
Животът е това, което правиш от него. Винаги е забавно и се смее точно под носа ви, ако искате да отворите очи, за да го видите.
Глен Бек
В началото на 90-те години, когато голяма част от развиващия се свят се отвори за международни капиталови потоци ... те се озоваха в много добри дългосрочни проекти, но проекти, които нямаше да се изплатят в продължение на пет или 10 или 20 години.
Джефри Сакс
И така, отвори си устата, момче! За всеки глас е важен!
Доктор Сюс
Бог никога не затваря вратата пред носа ти, без да отвори пред теб кутия шоколадови бонбони.
Елизабет Гилбърт
Смятам, че ако просто станеш и тръгнеш нанякъде, животът ще отвори вратите си за теб.
Тина Търнър
Модата трябва да е нещо, което сутрин, когато отворите прозореца си, казвате "О, страхотно, слънце!" След това взимате душ, казвате: "Добре, страхотно, кой цвят нося днес, защото се чувствам щастлив?" Това трябва да е мода.
Роберто Кавали
Август - месец, който в автобуса е невъзможно да се отвори прозорец, който не може да се затвори през декември.
Леонард Луис Левинсън
Няма ограничения, когато сте заобиколени от хора, които вярват във вас, или от хора, чиито очаквания не се определят от късогледите нагласи на обществото или от хора, които помагат да отворите врати на възможностите, а не да ги затворите.
Нийл Деграс Тайсън
Ако нямахме генетични мутации, нямаше да имаме и нас. Нуждаете се от грешка, за да отворите вратата към съседната възможна.
Стивън Джонсън
Когато се моля за друг човек, аз се моля Бог да отвори очите ми, за да мога да видя този човек така, както го вижда Бог, и след това да вляза в потока на любовта, който Бог вече насочва към този човек.
Филип Янси
Докато готвих в котела на майчинството, невероятната любов, която изпитвах към децата си, отвори сърцето ми и ми донесе много по-добро разбиране за универсалната любов. Това ме накара да разбера много по-дълбоко страданието на света.
Цултрим Алионе
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
5
6
Следваща