Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Послание" - страница 4
Тази тривиализираща реторика носи едва доловимото, но безпогрешно послание: молете се, ако желаете, покланяйте се, ако трябва, но каквото и да правите, в никакъв случай не приемайте религията си на сериозно.
Стивън Картър
Мога да седя тук като човек, който е преживял най-високите върхове и най-ниските спадове, и знам точно през какво преминаваш. Но моето послание към вас днес е, че помощта е зад ъгъла.
Тайсън Фюри
Силните емоции са послания от несъзнаваното.
Тара Бенет-Голман
Романтичната любовна история е парадоксално сливане на две изключително мощни послания. Първото е, че любовта, дълбоката връзка е най-важният, наистина единственият наистина важен въпрос в света. И второто е, че истинската любов не може да съществува на този свят.
Терънс Риъл
Чрез любовта си към теб искам да изразя любовта си към целия космос, цялото човечество и всички същества. Като живея с теб, искам да се науча да обичам всички и всички видове. Ако успея да те обичам, ще мога да обичам всички и всички видове на Земята... Това е истинското послание на любовта.
Тик Нят Хан
Израснах от самата човешка страна на християнството, така че посланията в домакинството, в което израснах, бяха за мир, любов и разбиране към всички, което според мен е доста готино.
Том Елис
Всяка от книгите имаше свое послание: любовта е вечна, можете да приемете смъртта за свобода, силата на злото е голяма, трябва да се борите за доброто.
Анти Туомайнен
Брандът е нещо, което има ясна идентичност сред потребителите, която компанията създава, като изпраща ясно, последователно послание за период от години, докато достигне критична маса от маркетинг.
Фил Найт
Няма значение колко хора обиждате, стига да изпращате посланието си до потребителите си. Казвам на тези хора, които не искат да обидят никого: ще ви е много, много трудно да имате смислена реклама.
Фил Найт
Отново посланието към експериментаторите е: Бъдете разумни, но не се впечатлявайте твърде много от негативни аргументи. Ако е възможно, опитайте и вижте какво ще се получи. Теоретиците почти винаги не харесват подобен подход.
Франсис Крик
Страхът е послание - понякога полезно, понякога не - но често предава критична информация за нашите вярвания, нашите нужди и връзката ни със света около нас.
Хариет Лернер
Искам моите игри да учат послание за живота, като представям ситуации, при които отговорът не е ясно да или не.
Хидео Коджима
Призовани сме да се подчиняваме и да следваме нашия Господ Христос, но това не е поради някакъв страх от Него или от последствията, ако не следваме; това е любовта на Христос, която ни ограничава, както ни се казва в Посланието за първата неделя на Великия пост. Именно поради нашата любов и благодарност към Него ние трябва да Го следваме, трябва да напрегнем всеки нерв, за да станем като Него. Това е нашата причина - не страх, а любов.
Чарлз Ледбитър
Къде в Библията е написано, че рокендрола е зло? Също така, не сме се опитвали да предадем сатанински послания просто една линия се римува с друга!
Брайън Джонсън
Виждате ли, че християните и мюсюлманите имат едно общо нещо, което те не споделят с другите си религии, доколкото знам. Те твърдят, че са щастливият получател на последното Божие послание към човечеството.
Бърнард Луис
Лекарят, когото бих искал за себе си или за всеки друг, за когото се грижа, ще бъде този, който разбира, че болестта е нещо повече от клинична форма; това е опит и метафора, с послание, което трябва да бъде изслушано.
Бърни С. Сийгъл
Духовното послание е, че губим живота си, за да угодим на другите; ако сте доброто дете, което харесва на мама и татко, но възприема гнева, вие се настройвате за болест.
Бърни С. Сийгъл
Теса беше убедена, че чудо често ни играе, като поставя подписа си под привидно обикновени неща и след това изчаква дали ще успеем да дешифрираме това послание правилно.
Вида Огненович
Танцът беше моят медиум, моята метафора, моето послание и моята медитация.
Габриела Рот
Моето послание е, че ако не ни е грижа за климатичната криза и ако не действаме сега, почти никой друг въпрос няма да има значение в бъдеще.
Грета Тунберг
Моето послание към всички активисти е просто да продължавате напред и знам, че понякога наистина може да изглежда невъзможно и безнадеждно - винаги е така - така че просто трябва да продължите, защото ако се опитвате достатъчно усилено и достатъчно дълго, ще направите разликата.
Грета Тунберг
Така че, когато говоря пред хиляди, десетки хиляди хора, всъщност не се изнервям, защото знам какво искам да кажа и знам какво послание искам да дам.
Грета Тунберг
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
5
6
Следваща