Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Чудовище" - страница 5
Най-лошото нещо, което се случи по време на снимките на "Речни чудовища", беше времето, когато звукооператорът ни беше ударен от мълния.
Джереми Уейд
Настояваш, че си чудовище, защото се страхуваш да не бъдеш човек.
Джесика Кори
Новината е 24/7 чудовище. тя поглъща цялата информация и ние я храним с нашите мнения, така че не можем да се притесняваме да изразяваме себе си, дори и да не харесваме езика, който другите хора използват. Нарича се свобода на словото.
Джили Макмилън
Чудовищата се пораждат от болка, и скръб, и злост.
Джим Бъчър
Преди тогава се смяташе, че черните дупки са просто бисквитени космически чудовища, поглъщащи всичко, което попада в гравитационните им поле.
Джон Бароу
Ако се биете с чудовища, не винаги ставате чудовище. Но и вие не сте изцяло човек.
Джонатан Мабъри
Ако искате да направите човешко същество в чудовище, отричайте на културно ниво всяко отражение на себе си.
Юнот Диаз
Ако слушате достатъчно дълго шепота, ще чуете истината. Дотогава ще ви кажа следното: светът се прави в безопасност от жена. Тя върза чудовището и го изгони, а останалият мъж беше спасен.
Е. К. Джонстън
Всяка история се нуждае от своя герой. И неговият злодей. И нейното чудовище.
Ейми Кауфман
...светът, от който като деца сме се научили да се страхуваме – средата на таласъми, призраци, духове и магия – когато материалният свят е пълен с невъобразими ужаси. Истината е, че трябва да се страхуваме по-малко от чудовищата и да бъдем по-предпазливи от собствения си вид.
Карен Есекс
Само изкуството развива слабите, само науката - чудовищата. Някъде, по някакъв начин, трябва да съчетаем двете.
Алфред Кинси
Бях с момчето, от което чудовищата трябва да се страхуват.
Кресли Коул
Когато си чудовище, ти се благодариш и се хвалиш, че не си чудовище.
Кристин Кашор
Беше отказала да нарисува чудовището. Тя се страхуваше да му даде форма.
Кристина Дод
Разбрах, че в света има по-страшни неща от чудовищата, които живееха в кошмарите ми.
Кристъл Съдърланд
Най-добрият начин да докажете, че аз не съм чудовище е да останеш и да бъдеш нормален човек.
Аманда Хокинг
И не забравяйте, че най-лошите чудовища са тези, които не изглеждат така.
Лаура Гайего
Прекарахме десетилетия да бягаме от нея, избягвайки ударите, които се опитват да ни свалят, ставайки отново и отново, за да започнем отначало. Самотата. Това чудовище, което с годините се превръщаме в оправдание за нашите неуспехи.
Лаура Риньон Сирера
Децата, които страдат днес, ще израстнат като чудовища, които ще причинят страдание на другите.
Лиза Гарднър
Болката остана. И страхът. Че беше толкова различна. Чудовище.
Лиза Джаксън
Не харесвам дори филми на ужасите. Светът има достатъчно истински чудовища, без да създава измислени чудовища.
Лиза Рене Джоунс
Понякога тези най-близки са най-слепите за Чудовището, което живее сред тях.
Лорет Ан Уайт
Предишна
1
2
3
4
5
(Текуща)
6
Следваща